Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

TKD 2023: Rotar

TKD 2023: Rotar

Rotar vierde tijdens de Bauma in München afgelopen jaar hun 40-jarig jubileum. 40 jaar innoveren, 40 jaar bouwen, 40 jaar leren en anticiperen. Dit heeft geresulteerd een breed programma van aanbouwdelen voor o.a. de sloop, recycling en schroot industrie.

Een veelzijdigheid van grijpers, vergruizers, scharen, crushers, zeef- & schudbakken is het resultaat van 40 jaar innovatie. Ondertussen wordt Rotar nagenoeg wereldwijd vertegenwoordigd door lokale dealer organisaties, die zowel verkoop, service & onderhoud, als ook de verhuur verzorgen voor alle regionale klanten welke actief zijn in de sloop, recycling en schroot. 

Rotar was, tot afgelopen jaar, in Nederland vertegenwoordigd door Gerrit Knotters (verkoop adviseur Nederland). Na de pensionering van Gerrit Knotters in Oktober 2022, heeft Rotar besloten om de verkoop binnen Nederland zodanig te organiseren, zoals ze ook reeds gewend zijn met hun partners in het buitenland. Rotar is de samenwerking aangegaan met een tweetal bedrijven in Nederland, welke beide gespecialiseerd zijn in de service en onderhoud van aanbouwdelen. 
Voor de noordelijke vier provincies (Groningen / Friesland / Drenthe / Overijssel) is Hyreco uit Sintjohannesga uw nieuwe contact met betrekking tot Rotar aanbouwdelen. Auke de Vries en Roelof Wierda hebben reeds vele jaren ervaring in de aannemingswereld en hebben zich reeds enkel jaren gespecialiseerd in allerhande constructie en onderhoudswerkzaamheden. 
Voor het overige deel van Nederland is MWS B.V. (Mobile Welding Service B.V.) de nieuwe verdeler van Rotar aanbouwdelen. Mark de Jong is reeds vele jaren actief in de handel van gebruikte aanbouwdelen, service, onderhoud en verhuur. Daar is nu de verdeling van Rotar bij gekomen en is Raymond Poestkoke aangesteld als vertegenwoordiger in de buitendienst. MWS bouwt momenteel een hagelnieuwe vestiging in Alphen aan de Rijn die aan het einde van dit jaar of begin volgend betrokken zal worden.         

Rotar is ervan overtuigd dat niet alleen het leveren van hoogwaardige aanbouwdelen tot hun taken behoort. Daar hoort zeker ook de service, back up en verhuur bij. Het is de totale prestatie die ze hun klanten graag willen bieden. Daarom hebben ze besloten om met twee service gerichte bedrijven de vertegenwoordiging van Rotar te organiseren. U kunt ook voor de service en onderhoud van andere merken prima bij onze partners terecht. Ook het inruilen of huren behoort tot de mogelijkheden. De service & klant gerichte aanpak van Hyreco en MWS versterkt de totale prestaties van onze samenwerking. Daarom zijn we als Rotar blij en trots dat we overeenstemming hebben bereikt met deze partijen over de verdeling van Rotar aanbouwdelen.

Tijdens de komende editie van de TKD zal Rotar wederom deelnemen. Hier tonen ze hun laatste innovaties op gebied van sloop, recycling en schroot. Tevens kunt u kennis maken met onze nieuwe partners Hyreco en MWS en ervaren wat wij als geheel te bieden hebben. Wij tonen o.a. beton scharen met ramplifier technologie, sloop-sorteergrijpers met volledig geïntegreerde vol hydraulische snelwissel-adapters, schrootscharen, poliepgrijpers, roterende en starre vergruizers als ook schudbakken voor wielladers.   

 

Voor meer informatie: Rotar