Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Smart Job Configurator ondersteunt zowel onervaren als ervaren gebruikers

Smart Job Configurator ondersteunt zowel onervaren als ervaren gebruikers

Verschillende machines, verschillende instellingen, zodat gebruikers snel en eenvoudig oplossingen kunnen vinden, biedt Kleemann nu de Smart Job Configurator aan in het bedieningsconcept Spective. Met de configurator kunnen eenvoudig de optimale machine-instellingen worden bepaald.

Het vinden van de ideale machineparameters kost tijd en vereist ervaring. De toepassingen voor breekinstallaties zijn divers en afhankelijk van het voedermiddel en het gewenste eindresultaat variëren de parameters.De Smart Job Configurator is onderdeel van de Spective Connect app en het Spective touch display en ondersteunt operators bij het selecteren en invoeren van de juiste instellingen. Dit zorgt ervoor dat het gewenste hoogwaardige eindproduct wordt bereikt met een zo laag mogelijke slijtage en brandstofverbruik.

Eenvoudige bediening dankzij intuïtieve gebruikersbegeleiding

De gebruiker wordt stap voor stap door het menu van de Smart Job Configurator van de Spective Connect-app geleid en voert de nodige gegevens van zijn geplande toepassing in, zoals details over de machine, het materiaal en de verwerking ervan. Een geschikt eindproduct wordt voorgesteld, evenals de benodigde gereedschappen. Wanneer alle parameters zijn ingevoerd, creëert de tool een overzicht van de ideale machineconfiguraties. Het resultaat van de berekeningen kan als PDF worden geëxporteerd en bijvoorbeeld naar andere personen worden verzonden.
Op het Spective touch panel kunnen de voorgestelde instellingen snel en eenvoudig worden toegepast via het Smart Job Configurator menu. De machine werkt nu precies met de toegepaste instelling en levert het geplande resultaat.
De Smart Job Configurator kan ook zonder Spective Connect worden gebruikt als ‘QuickStart’ op het aanraakscherm. De gebruiker wordt stap voor stap door de machineconfiguratie geleid, wat het instellen versnelt. De gebruiker krijgt dezelfde instelmogelijkheden die in de app worden aangeboden.

Verschillende voorbeeldapplicaties

De Smart Job Configurator wordt gevoed met verschillende toepassingsscenario's, die zijn gemaakt door de toepassingstechnologie van Kleemann. Gaandeweg komen er meer ‘recepten’ bij. Daar vinden gebruikers een steeds groter wordend aanbod van verschillende toepassingen. De klanten kunnen ook rechtstreeks contact opnemen met Kleemann als er speciale toepassingen nodig zijn.
Met deze ondersteuning voor de machine-instelling vinden ook minder ervaren medewerkers de passende oplossing en profiteren ervaren gebruikers van tijdsbesparing. De materiaalverwerking is eenvoudig en efficiënt voor alle gebruikers.

Importeur voor België: Wirtgen Belgium
Importeur voor Nederland: Wirtgen Nederland
   

Voor meer informatie:

Wirtgen