Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Nieuwe Hyundai HX300AL voor Van der Ven uit Brakel

Nieuwe Hyundai HX300AL voor Van der Ven uit Brakel

Van der Spek Vianen heeft via haar werkplaatsen in Vianen en Hardenberg een nieuwe Hyundai HX300AL geleverd aan Van der Ven uit Brakel. Uiteraard is de machine gespoten in de bekende huiskleuren van Van der Ven.

De nieuwe Hyundai HX300AL is voorzien van een duurzame Cummins QSB Stage-5 motor die een vermogen levert van 194 kW (264 pk), gekoppeld aan ruim 570 liter/min. hydraulisch vermogen zorgt deze ervoor dat de machine niet alleen erg snel en sterk is maar ook extreem zuinig.
De EPIC (Electronic Pump Independent Control) elektronische pompregeling van het hydraulisch systeem zorgt dat de hydrauliek optimaal wordt gebruikt zodat er geen onnodige brandstof wordt verbruikt.  De elektronisch aansturing van de koelfan die via een viscokoppeling wordt aangedreven zorgt ervoor dat deze altijd de juiste snelheid draait en zo de machine op de juiste bedrijfstemperatuur houdt zodat hij optimaal kan werken zonder overbodig brandstofverbruik en geluidsproductie. 

Groter bereik

Om een groter bereik te realiseren is de nieuwe Hyundai HX300AL voorzien van zowel een verlengde giek als lepelsteel waarmee de machine tot ca. 13.000 mm kan reiken. 
Optioneel is de machine o.a. ook nog uitgevoerd met een overdruksysteem, centrale smering, bordessen aan beide zijden, afgeschuinde rupsen en een extra hijspunt aan de binnenzijde van de lepelsteel om zwaardere delen te kunnen verzetten als bijvoorbeeld rioolputten. Extra werkverlichting draagt zorg voor een nog veilige werkomgeving bij het werken in de vroeg- en late uren. 

Van der Ven

Van der Ven is middelgroot aannemingsbedrijf met verrassend veel disciplines onder hun dak. Het stelt ze in staat om adequaat en goed gecoördineerd in te spelen op de klantwensen. Zo is Van der Ven uw kwaliteitspartner als het gaat om leidingwerken, grond-, water- en wegenbouw, natuur- en cultuurtechniek en beton- en waterwerken. Maar ook groenvoorzieningen, bouw, herstel en onderhoud aan historische objecten, asbestsaneringen, bodem- en waterbodemsaneringen en sloopwerkzaamheden.

 

Voor meer informatie: Van der Spek