Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

AVI sorteert met Fuchs

AVI sorteert met Fuchs

Van de vestiging in Vianen heeft Van der Spek Vianen een nieuwe Fuchs MHL340F geleverd bij A.V.I. in Den Bosch. A.V.I. is onderdeel van Gebr. Gerrits uit Helmond.

De nieuwe Fuchs MHL340F vervangt na vele tevreden draaiuren een eveneens door Van der Spek Vianen geleverd Fuchs MHL340E. Aan de nieuwe Fuchs MHL340F is een speciale sorteertang gemonteerd die wordt ingezet om producten die verwerkt gaan worden door de shredder te ontdoen van stoorstoffen die niet gewenst zijn in het verkleiningsproces van A.V.I.. 

Fuchs MHL340F 

Om snel en efficiënt te kunnen werken is er gekozen om de machine te laten uitvoeren met een giek configuratie welke een bereik heeft van 12,2 meter en is voorzien van een bakkinematiek en Eurosteel snelwissel. Met de grijper erbij komt het bereik zelfs ruim over de 13 meter. 
Net als de andere Fuchs machines is uiteraard ook deze MHL340F voorzien van een zuinige Deutz motor, in de 340F is een Deutz TCD 6/1 6-cilinder motor gemonteerd met 129 kW (175 pk) die gekoppeld is aan de Linde hydraulische pompen. 

Door de hydraulisch verstelbare cabine met een zichthoogte van 5.300 mm is er uitstekend zicht op de uit te voeren werkzaamheden. Optioneel is ervoor gekozen om de cabine te laten uitvoeren met een cabinerooster, zodat de machinist altijd veilig zit tijdens de werkzaamheden. 
Standaard is de Fuchs MHL340F voorzien van een camera op het contragewicht en de rechter zijkant zodat er geen onveilige situaties kunnen ontstaan doordat de machinist altijd kan zien wat achter- en naast hem gebeurt.
Gemonteerde Power-LED verlichting zorgt ervoor dat de machine ook in de vroeg- en late uren optimale verlichting geeft op de uit te voeren werkzaamheden. 

 

Voor meer informatie: Van der Spek Vianen