Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Foire de Libramont: SMT Belgium

Foire de Libramont: SMT Belgium

Van 28 tot en met 31 juli 2023 is SMT Belgium met een stand aanwezig op Foire de Libramont.

Ook deze editie legt SMT de focus op elektromobiliteit en kan men enkele 100% elektrische compacte machines van Volvo CE bewonderen op de stand. 

Volvo CE

De Volvo ECR25 Electric is de eerste in een nieuwe reeks elektrische compacte graafmachines. De ECR25 elektrische graafmachine is gebaseerd op de gevestigde waarde van zijn diesel tegenhanger, aangevuld met een accupakket dat de elektriciteit levert die nodig is om de prestaties van een compacte graafmachine van 2,5 ton te garanderen. 
De Volvo ECR18E Electric met korte zwenkradius combineert de voordelen van de conventionele ECR18 en de ECR25 Electric. Deze 18 tons graafmachine is uitgerust met de beste batterijtechnologie op de markt en wordt geleverd met oplossingen die u helpen het laadproces efficiënter te beheren. Bovendien kan de machine in slechts 1 uur worden opgeladen. 
De Volvo EC18 Electric bouwt voort op het succes van de ECR25 Electric en de bewezen technologie van zijn diesel-equivalent. Deze gemakkelijk te bedienen en te vervoeren machine is ontworpen voor wie op zoek is naar een stille, efficiënte compacte graafmachine.

De compacte wiellader Volvo L20 Electric is gebaseerd op het beproefde principe van de L25 Electric. Bovendien is deze machine ideaal om te werken in kleine, smalle ruimtes en bijzonder geschikt voor het hanteren van pallets dankzij de parallelle hefinrichting. De Volvo L20 Electric heeft een geïntegreerde lader aan boord die de accu's met 6 kW voedt.  

De Volvo ECR145E hydraulische graafmachine zal eveneens tentoongesteld worden. Het geoptimaliseerde compacte design van de ECR145E graafmachine met korte zwenkradius maakt werken in krappe ruimtes mogelijk zonder afbreuk te doen aan de prestaties. De Stage 5-motor en het geavanceerde hydraulische systeem van de machine resulteren in een soepelere bediening en een verhoogde productiviteit.

Primeur: Sennebogen verreiker

Dit jaar kan u voor het eerst een telehandler van Sennebogen bewonderen op de stand. De 340 G heeft een capaciteit van 4 ton en maakt indruk met zijn compacte afmetingen van 5,50 meter in de lengte en iets minder dan 2,50 meter breedte. De stapelhoogte van de telescopische giek is 7,70 meter. De Sennebogen 340 G biedt een unieke stabiliteit dankzij de lange wielbasis van 3,10 meter en het laag zwaartepunt van de hele machine bij een bedrijfsgewicht van 9,3 ton.

Focus op carrièremogelijkheden bij SMT 

Op de stand wordt een volledig uitgeruste bestelwagen tentoongesteld waarmee je als buitendienstmonteur de baan op gaat. Ben je klaar voor het grote werk? Breng dan zeker een bezoekje aan de stand; de mensen van SMT vertellen je graag meer over de openstaande vacatures. 

 

Voor meer informatie : SMT