Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Twee nieuwe Nederlandse dealers voor Knikmops

Twee nieuwe Nederlandse dealers voor Knikmops

Gebroeders Geens stelt twee nieuwe Nederlandse dealers aan voor de verkoop van Knikmops.

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter de allombekende Knikmops & Rollmops, slaat een moeilijke bladzijde om. De overeenkomst met hun exclusieve distributeur voor Nederland, De Schans, kende een einde op 30-06-2023, tot die datum konden er vanuit Hedel nog Knikmopsen besteld worden bij de producent uit Hoogstraten. Na een lange en slepende procedure kan Gebroeders Geens weer volop naar de toekomst kijken. En dat komt goed op tijd, want volgend jaar viert de Knikmopsproducent hun 35e verjaardag.

Toekomst in Nederland

Gebroeders Geens weet natuurlijk hoe belangrijk de Nederlandse klanten zijn voor de groei van hun producten. Zij waren er als eerste bij om Rollmops & Knikmops in de praktijk te testen. Zij mochten en mogen onder geen enkel beding te lijden krijgen onder de transitie in Nederland.
De Nederlandse Knikmops gebruikers hoeven niets te vrezen. Gebroeders Geens gaat een rechtstreekse relatie aan met Handelsonderneming Veluwenkamp, die al jaar en dag Knikmops en Rollmops verdeelt. Bij hen kunnen de klanten terugvallen op jarenlange ervaring en verregaande kennis van de Belgische merken. ”Wij zijn trots om de vertegenwoordiging van Knikmops voort te zetten in Nederland en dit zullen wij in de toekomst met passie blijven doen”, aldus Karel Toebast van Handelsonderneming Veluwenkamp.

Daarnaast werkt Gebroeders Geens vanaf heden samen met De Nederlandse Machine Maatschappij B.V. uit Waardenburg, een nieuw gezicht. Zij zetten zich eveneens schrap om de Knikmops klanten in Nederland optimaal verder te helpen. Ook voor hen kennen de producten geen geheimen. 
Cornald Van Wijk van Nederlandse Machine Maatschappij over de nieuwe samenwerking met Gebroeders Geens N.V. “Wij zijn erg blij met deze unieke kans om Knikmops in Nederland te mogen vertegenwoordigen. Alles draait hier om de klant; goede service maakt tevreden klanten.

Elektrische Knikmops KM 140 E en meer!

De Nederlandse markt heeft er lang en ongeduldig op moeten wachten, maar hiermee komt Gebroeders Geens met hun elektrische kniklader, de Knikmops KM140 E.
Deze is vanaf 2020 volop in de praktijk getest en goedgekeurd. Het is nu aan Nederland om Knikmops KM 140 E te ontdekken. De compacte wiellader is verkrijgbaar met twee batterijpakketten, Standard 20 kWh of Endurance 30 kWh. Hiermee kan de Knikmopsbestuurder een hele dag werken, Standard 5 uren en met de Endurance tot 8 uren. De Knikmops is gemakkelijk op te laden met hetzelfde type lader als van een personenwagen. De laadtijd van het standaard batterijpakket is 1 uur en 45 minuten en van het grote batterijpakket 2 uur en 30 minuten. 
Uiteraard staan de vernieuwingen niet stil bij de Knikmops fabrikant uit België. Er wordt volop gewerkt aan de uitbreiding van het elektrische gamma. Dit jaar breidt de familie van Z.E. Knikmopsen uit, naast de KM 140 E komt er een zwaarder broertje bij, de Knikmops KM 180 E. Beiden zijn binnenkort ook verkrijgbaar in een telescoop versie. Kom deze als eerste ontdekken op Matexpo (Kortrijk) op stand D08 en daarna natuurlijk op de beurs in Nederland. 

 

Voor meer informatie: Gebroeders Geens