Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

‘Arie Fixt ‘t’ breidt verder uit

‘Arie Fixt ‘t’ breidt verder uit

De Arie Fixt ’t app die begin 2020 gelanceerd werd, heeft een grote update ondergaan. Naast Caterpillar machines, zijn nu ook onderdelen en monteurs voor Kubota, Volvo, Takeuchi & Giant machines aan de app toegevoegd. Ook is het mogelijk voor gebruikers om machines en aanbouwdelen te huren bij lokale partners. Hiermee maakt Arie Fixt ’t zijn ambitie waar om dé app te worden voor gebruikers van grondverzetmachines.

Haal meer uit je machine 

Door het invoeren van het serienummer, krijgen gebruikers direct toegang tot een machine specifiek aanbod van onderdelen, work tools en servicemonteurs. Per machine zijn er kant-en-klare onderhoudspakketten beschikbaar en passende aanbouwdelen te huur. Alles wordt overzichtelijk weergegeven zodat direct duidelijk is welke mogelijkheden er zijn. Daarnaast kunnen Arie gebruikers via de app technische vragen over hun machine stellen en hebben zij rechtstreeks toegang tot een landelijk netwerk van monteurs die altijd paraat staan.

Guust Malcorps, manager Arie Fixt ‘t: “Wij zien dat de meeste service platforms zich over het algemeen richten op het zwaardere segment machines. Wij willen via deze app focussen op het compact segment, namelijk minigravers en wielladers tot en met 10 ton. Voor dat segment stemmen wij het aanbod in de app, zoals het bestellen van de juiste onderdelen, af op de machines van de gebruiker. Daarnaast kan je eenvoudig machines met de juiste aanbouwdelen huren via de app. Door samen te werken met betrouwbare partners kunnen wij ons aanbod optimaliseren voor een interessante prijs. We luisteren daarbij naar onze gebruikers zodat we in kunnen spelen op die behoeftes.

Bekende partners sluiten zich aan bij Arie

Arie Fixt ‘t heeft inmiddels een landelijke dekking van servicemonteurs en verhuurpartners. Recentelijk zijn Intrak en Van der Sanden aangesloten als onderhoud en reparatie servicepartner. Daarnaast bieden Verachtert en Compact Rent aanbouwdelen en machines aan voor verhuur via de app. De vernieuwde Arie Fixt ‘t app is gratis te downloaden en nieuwe klanten krijgen t/m 1 juni een gratis welkomstpakket.

 

Voor meer informatie: Arie Fixt ‘t