Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Matexpo 2023: Takeuchi Benelux

Matexpo 2023: Takeuchi Benelux

De afgelopen jaren zijn er nieuwe Takeuchi modellen gelanceerd, maar dit weegt niet op tegen de uitbreiding van het assortiment in 2023! Takeuchi presenteert maar liefst vijf nieuwe types op de Matexpo.

TB335R & TB350R: binnendraaiers met ruime & comfortabele cabine

De TB335R en de TB350R zijn binnendraaiers met een gewicht van 3,5 ton en 5 ton. Wat deze minigravers uniek maakt is de ruime en comfortabele cabine die is uitgerust met bijzondere features zoals:
-Een 7 inch touchscreen monitor;
-DAB+ radio;
-En airco (optioneel) 

De cabine van de TB335R is bijna net zo groot als die van de conventionele TB235-2. Deze binnendraaier kenmerkt zich daarnaast door een hoge stabiliteit tijdens de werkzaamheden, drie hydraulische functies en een goede bereikbaarheid van de servicepunten.
Verder beschikt de TB350R over een brandstofvulpomp met automatische afslag en een oprolmechanisme. Hierdoor kun je snel en eenvoudig tanken.

TB395W: nieuwe mobiele kraan met vierwielbesturing

De populaire TB295W is in 2023 vervangen door de nieuwe TB395W. Deze nieuwe mobiele kraan beschikt over een ruime en comfortabele cabine. Optisch verschilt de TB395W niet veel van zijn voorganger, maar ‘onderhuids’ zijn de verschillen duidelijk merkbaar:
-Volledig nieuw interieur
-8 inch touchscreen monitor 
-Nieuw remsysteem op de vooras
-Multi-Function grip voor optimale aansturing van uitrustingsstukken
- Optionele vierwielbesturing voor een nog flexibelere inzet op bouwplaatsen

TB20e: eerste elektrische minigraver

De eerste volledig elektrische minigraver van Takeuchi is in aantocht. Deze machine heeft even op zich laten wachten, maar is dat ook zeker waard. Het prototype zal te zien zijn op de Matexpo. De productie van de TB20e zal starten in september 2023.

TB320: vervanger van populaire TB219

In het vierde kwartaal van 2023 lanceren we de opvolger van de immens populaire TB219. De TB320! Deze minigraver heeft de look & feel van TB216. Ook beschikt dit nieuwe type over proportionele aansturing van de eerste en tweede hydraulische extra functies. De allereerste TB320 vind je op de Takeuchi stand.

 

Voor meer informatie: Takeuchi Benelux