Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Superheld onder de bedrijfswagens: Crafter met Hero Pakket

Superheld onder de bedrijfswagens: Crafter met Hero Pakket

De Crafter biedt ondernemers elke dag en voor elke klus ruimte, veelzijdigheid, betrouwbaarheid en comfort. Met het nieuwe Hero Pakket krijgt ook persoonlijke smaak alle ruimte. Met onder andere het sportieve styling- en Red line-pakket, lichtmetalen velgen of eco-leder bekleding creëren ondernemers een Crafter waar je mee voor de dag kunt komen: stijlvol, sportief én supercomfortabel.

In het Hero-pakket voor de Crafter komt alles samen. Het Styling-pakket zorgt voor een extra sportieve uitstraling dankzij de speciale voor- en achterspoiler, sidebars en zwarte logo’s. Het Red line-pakket vult die sportieve looks aan met het contrast van rode accenten in de grille, op de buitenspiegels en boven de voorste mistlampen. Ook de rode striping over de flanken is een eyecatcher, net als de sportieve zwarte lichtmetalen velgen (17 inch) die de krachtige uitstraling nog eens extra versterken.

Stijlvol comfort

De Crafter met Hero Pakket staat ook voor maximaal comfort. Zo is er voor de interieurbekleding de optie voor diervrij en zeer slijtvast eco-leder, inclusief subtiele rode afwerkingstiksels. Zelfs het stuur is afgewerkt met details in rood. De grote zonneklep is ideaal bij een laagstaande zon. Zo rijd je in stijl en supercomfortabel naar elke klus. 

Voor elke Crafter

Een Crafter met Hero Pakket laat simpelweg niets te wensen over. Het stijlvolle en sportieve pakket is leverbaar in combinatie met alle motoriseringen. De Crafter met Hero Pakket is al te rijden vanaf € 39.817 (inclusief montage, exclusief BTW). Uiteraard is het Hero Pakket ook te integreren in een Financial Lease-bedrag. Bij een rentepercentage van 7,9% en een looptijd van 60 maanden bedraagt de maandprijs voor het pakket slechts € 80.

 

Voor meer informatie: Volkswagen bedrijfswagens