Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Demonteren en sorteren met een Atlas 200MH recyclingmachine

Demonteren en sorteren met een Atlas 200MH recyclingmachine

Afdeling Reuse & Recycling van voestalpine Track Solutions Netherlands B.V. uit Hilversum heeft, via Kemp Groep, een Atlas 200MH recyclingmachine aangeschaft.

Deze circa 21 ton wegende mobiele recyclingmachine beschikt over een moderne Deutz Stage 5 motor, die voldoet aan de huidige emissienormen. Deze schonere en stillere motor is goed voor een hoge productiecapaciteit en een laag brandstofverbruik. De Atlas 200MH heeft een vermogen van 105 kW (143 pk) en een bereik van meer dan tien meter. Verder kenmerkt de Atlas 200MH zich door de uitstekende prestaties. De geleverde uitvoering met lift cabine, die 2,3 meter hydraulisch in hoogte verstelbaar is, geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden. De vier steunpoten zorgen voor optimale stabiliteit. 

De Atlas 200MH mobiele recyclingmachine is breed inzetbaar, zeer gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en heeft een lange levensduur.

De af-fabriek al zeer complete Atlas 200MH is door Kemp Groep voorzien van een Oilquick volhydraulische snelwisselsysteem, stalen leidingen i.p.v. slangen en een Eco'nergy vessel accumulator hybride systeem. Daarnaast is de machine afgeleverd inclusief een Pladdet hydraulische magneet, Hultdins houtgrijper, sloopsorteergrijper en een dwarsliggerklem.

Over voestalpine Track Solutions Netherlands B.V.

Afdeling Reuse & Recycling van voestalpine Track Solutions Netherlands B.V. uit Hilversum ondersteunt beheerders en aannemers bij de aanleg en onderhoud van de railinfrastructuur. Meewerken aan een beschikbaar en veilig spoornetwerk prikkelt de creativiteit en zet aan tot de ontwikkeling van innovatieve oplossingen. Oplossingen die alle te maken hebben met een unieke combinatie van spoorbouwmaterialen en logistieke concepten. Het draait immers niet alleen om de juiste componenten maar vooral ook om de tijdige beschikbaarheid hiervan op de juiste plek. 

 

Voor meer informatie: Kemp Groep