Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

De wereld mooier maken

De wereld mooier maken

Van der Spek Vianen heeft via haar werkplaatsen in Vianen en Hardenberg een nieuwe volledig elektrisch aangedreven Hyundai HX260AL Electric geleverd aan Van der Ven uit Brakel.

Uiteraard is de machine gespoten in de bekende huiskleuren van Van der Ven. Dit spuitwerk is uitgevoerd in de spuiterij van Van der Spek in Hardenberg. De speciale belettering maakt het duurzame- en emissieloze plaatje geheel compleet. 
Met de investering in de nieuwe Hyundai HX260AL Electric laat Van der Ven zien te investeren in de nieuwste- een duurzaamste technieken. 

In totaal is de HX260AL Electric voorzien van 455 kWh vermogen, waarmee de machine een complete werkdag kan draaien. De accu’s kunnen zowel in de machine als in een meegeleverd laatstation worden opgeladen. 
De machine is net als de andere Hyundai ’s die door Van der Spek geleverd zijn aan Van der Ven zeer compleet uitgevoerd. De HX260AL Electric is o.a. ook nog uitgevoerd met een overdruksysteem, centrale smering, bordessen aan beide zijden, een extra hijspunt aan de binnenzijde van de lepelsteel om zwaardere delen te kunnen verzetten als bijvoorbeeld rioolputten en een dom onder der giek. 

Van der Ven is middelgroot aannemingsbedrijf met verrassend veel disciplines onder hun dak. Het stelt ze in staat om adequaat en goed gecoördineerd in te spelen op de klantwensen. Zo is Van der Ven uw kwaliteitspartner als het gaat om leidingwerken, grond-, water- en wegenbouw, natuur- en cultuurtechniek en beton- en waterwerken. Maar ook groenvoorzieningen, bouw, herstel en onderhoud aan historische objecten, asbestsaneringen, bodem- en waterbodemsaneringen en sloopwerkzaamheden.

 

Voor meer informatie: Van der Spek Vianen