Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Kijken en proberen tijdens de Takeuchi demodagen

Kijken en proberen tijdens de Takeuchi demodagen

Takeuchi Benelux organiseert in november de Takeuchi Demodagen in Maarheeze en Zeewolde. Tijdens twee weekenden kun je een demo komen draaien met de nieuwste types. Er wordt daarnaast een groot assortiment aan occasions gepresenteerd en zijn er tal van activiteiten die een bezoek aan de Demodagen de moeite waard maken.

Nieuwe types

De TB395W is afgelopen juni gelanceerd, deze mobiele graafmachine kenmerkt zich door een groot hefvermogen, een touchscreen monitor en multifunctionele joysticks. Ook beschikt dit type over cruise control en vierwielbesturing (optioneel verkrijgbaar). De TB20e is de eerste volledig elektrische minigraver van Takeuchi. De lancering van dit type staat op de planning voor het einde van dit jaar. 

Gloednieuw: de TB320

De TB320 is de nieuwste minigraver in het Takeuchi assortiment. De 2 tonner is de opvolger van de enorm populaire TB219. Het is een ontzettend krachtige minigraver met een enorme graafkracht voor zijn klasse. Verder heeft hij een groot hijsvermogen, dit wordt o.a. behaald door een hoge stabiliteit. De minigraver heeft een optimale toegankelijkheid tot alle werklocaties door de uitschuifbare onderwagen. Je kunt deze uitschuiven van 980 tot 1300 mm.
De TB320 is de ideale werktuigdrager door drie hydraulische extra functies. De eerste en de tweede hydraulische functies zijn proportioneel aan te sturen via de joysticks. De machine is verder uitgerust met een ruime cabine en een DAB+ radio met Bluetooth en handsfree bellen functie.

Groot assortiment occasions

Zoek je juist een gebruikte machine? Ook dan zijn de demodagen een bezoek waard. Op beide vestigingen presenteert Takeuchi Benelux een groot assortiment aan occasions. Deze zijn voor het grootste deel afkomstig uit de eigen verhuurvloot. Het voordeel daarvan is dat het met name jong gebruikte en tevens goed onderhouden Takeuchi machines zijn.

Opening nieuwbouw Maarheeze

De demodagen zijn tevens een mooie kans om ons volledig vernieuwde pand te komen bekijken in Maarheeze. In 2022 hebben we een nieuwbouw geplaatst ter uitbreiding van het bestaande pand, om meer werkplekken en een nieuwe ontvangsthal te creëren. Daarna is het bestaande pand van binnenuit volledig verbouwd. Hierdoor hebben we nu een hoofdkantoor met een ontzettend mooie en moderne uitstraling, waar we jaren mee vooruit kunnen. Tijdens de demodagen kun je de nieuwbouw met eigen ogen komen bewonderen.

Andere activiteiten

Naast de nieuwste Takeuchi types kun je op de demodagen ook:
• Meedoen met de Takeuchi Cup. Dat is een machinistencompetitie waarbij een leuk spel wordt gespeeld met een Takeuchi minigraver. De machinisten die de snelste tijd neer weten te zetten winnen leuke prijzen.
• Meebieden met de VemaTec veiling. Je kunt hierbij (op inschrijving) bieden op diverse gebruikte VemaTec uitrustingsstukken.
• Een demo draaien met diverse Schäffer wielladers. Let op: dit is enkel mogelijk bij de demodagen in Zeewolde.
• En natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een drankje en een lekkere hap.

Je bent van harte welkom op de volgende data:
Takeuchi Demodagen Maarheeze
Zaterdag 18 november van 11:00 tot 18:00 uur
Zondag 19 november van 09:00 – 16:00 uur

Takeuchi Demodagen Zeewolde
Vrijdag 24 november van 15:00 tot 21:00 uur
Zaterdag 25 november van 09:00 tot 17:00 uur

 

Registreer jouw bezoek en ontvang gratis tickets via: www.takeuchibenelux.com/demodagen