Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Aangepast om optimaal te presteren

Aangepast om optimaal te presteren

De wielladers van Hitachi zijn geen onbekende machines voor Dolphin Metal Seperation B.V. in het verleden is men begonnen met twee ZW150-5 wielladers. Beiden werden na intensief gebruik vervangen door de ZW150-6 en op hun beurt zijn deze vervangen voor het nieuwste type in deze klasse: de ZW160-7.

Dolphin staat bekend om de hoogwaardige technieken die worden gebruikt om uit reststoffen de meest uiteenlopende materialen terug te winnen voor hergebruik. De focus ligt hierbij op aluminium, roestvast staal en de zwaar metaalmix (koper, messing en zink).

Beide machines zijn aangepast om optimaal te kunnen presteren. Zo zijn de wielladers onder andere uitgerust met: een weeginstallatie, centrale smering, overdruksyteem en bescherming van de onderzijde en cylinders. De machines zijn geleverd met Pladdet hoogkiepbakken, die volledig vervaardigd zijn uit Hardox.
Uiteraard zijn deze wielladers weer standaard voorzien van de 5 jaar garantie. In combinatie met een onderhoudscontract komt Dolphin dus niet voor verrassingen te staan.

Over de ZW160-7

De ZW160-7 werd geïntroduceerd tijdens de TKD en hiermee is de complete reeks Hitachi wielladers vernieuwd voor -7 modellen. De ZW160-7 is met een bedrijfsklaar gewicht van 13 ton het kleinste type dat in eigen beheer wordt gebouwd. Net als alle ZW-7 modellen beschikt de nieuwkomer over een haast onovertroffen mate van comfort, stabiliteit en veiligheid.

 

Voor meer informatie: Hitachi CM