Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Van Schaik Grondverzet zet tweede Kobelco in

Van Schaik Grondverzet zet tweede Kobelco in

Van Schaik Grondverzet B.V. uit Harmelen heeft een Kobelco SK210LC-11 rupsgraafmachine in gebruik genomen. Deze Kobelco is door Kemp Groep compleet uitgerust en afgeleverd bij Van Schaik.

De Kobelco SK210LC uit de nieuwe 11 generatie biedt ongekende prestaties, grote efficiëntie en hoge productiviteit door veel vermogen en snelheid. Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het Nederlandstalige menu is te bedienen. De nieuwe Yanmar 4-cilinder motor van 127 kW (173 pk) levert het benodigde vermogen voor de prestaties. De Kobelco SK210LC-11 is één van de meest efficiënte graafmachines in zijn klasse en voldoet uiteraard aan de strengste Stage 5 milieueisen.
De nieuwe rupsgraafmachine van Van Schaik Grondverzet B.V. is door Kemp Groep uitgerust met o.a. afgeschuinde rupsplaten, Engcon EC226 draaikantelstuk, automatisch smeersysteem en overdruksysteem. Daarnaast is de machine voorzien van diverse praktische opties. Bijvoorbeeld een dom onder monogiek, treeplanken langs de machine, klompenhaken, slangbreukbeveiliging, extra lasthaak aan de binnenzijde van de verlengde lepelsteel, lekolie leiding, gereedschapskist op de onderwagen, rij alarm, extra werkverlichting, 27MC en een startonderbreker.

Over Van Schaik Grondverzet B.V.  

Van Schaik Grondverzet B.V. uit Harmelen is al meer dan 40 jaar succesvol actief in de markt en wordt gedreven door een passie voor het werk in de Grond-, Weg en Waterbouw (GWW). Van Schaik is een dynamisch en groeiend bedrijf, gericht op de uitvoering van velerlei vormen van grondverzet, het transport van grondverzetmachines en bouwstoffen en de verkoop van zand, grond en andere bouwmaterialen. Van Schaik beschikt over een modern en goed onderhouden machine- en wagenpark en is specialist in het verhuren van -al dan niet- bemande grondverzetmachines. 

 

Voor meer informatie: Kemp Groep