Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Nederlandse primeur voor Zijlstra

Nederlandse primeur voor Zijlstra

Lang wachten wordt beloond. Zijlstra Infra B.V. uit Giessen, onderdeel van De Krom B.V. uit Etten-Leur, heeft een compact draaiende Kobelco SK270SRLC-7 met verstelgiek in ontvangst genomen. De eerste Kobelco SK270SLRC-7 2PB in Nederland.

De rupsgraafmachines van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze rupsgraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK270SRLC-7 2PB kenmerkt zich door een motorvermogen van 127 kW (173 pk) en is door zijn kleine zwenkradius goed inzetbaar bij grote projecten waar de ruimte beperkt is. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de SK270SRLC-7 stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is.

De machine is in de werkplaats van Kemp Groep in De Meern voorzien van diverse opties. Denk hierbij aan automatische smering, extra LED-werkverlichting, Freshfilter overdruksysteem en Trimble GPS-voorbereiding. Voor een flexibele inzet is de machine voorzien van een vast Engcon EC226-draaikantelstuk S70 snelwissel met gripper-module.

Over Zijlstra Infra B.V.

Zijlstra's roots liggen al vanaf 1954 in de grondige aannemerij. Zijlstra Infra B.V. is een begrip als het gaat om in- en uitbreidingslocaties en (her)inrichting van terreinen, wegen en kernen met alle daarbij behorende werkzaamheden. Zijlstra Infra B.V. is onderdeel van De Krom B.V. uit Etten-Leur. Een dynamische organisatie, gespecialiseerd op het gebied van ondergrondse en bovengrondse infrastructuren. De Krom staat voor doelmatigheid, kwaliteit, flexibiliteit, samenwerken en ontzorgen. 

 

Voor meer informatie: Kemp Groep