Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Kramer’s grootste voor Waardo

Kramer’s grootste voor Waardo

Waardo Beton B.V. uit Tiel heeft onlangs, via Kemp Groep, een Kramer 8180 wiellader in gebruik genomen. De machine wordt ingezet op het bedrijventerrein voor o.a. overslagwerkzaamheden.

De 8180 geldt met zijn extreem robuuste constructie en absolute comfort als de top van de 8-premiumserie. De royaal uitgeruste cabine met ergonomisch gerangschikte bedieningselementen en de vermogensprestatie van de machine laten niets te wensen over. De krachtige Deutz-motor van 115 kW (156 pk) zorgt voor vermogen op topniveau.
De wielladers zijn ontworpen met een chassis uit één stuk, waardoor verschuiving van het zwaartepunt wordt voorkomen, zelfs bij een maximale stuuruitslag. Dit maakt de hoge mate van stabiliteit van de wielladers overtuigend. Door de vierwielbesturing en de stuurhoek van 40 graden op de voor- en achteras is de wiellader zeer goed manoeuvreerbaar. De machinist hoeft minder te sturen wat resulteert in kortere cyclustijden. 
De wiellader van Waardo Beton B.V. is door de professionals van Kemp Groep in Tiel opgebouwd met extra LED-werkverlichting en automatische smering. Daarnaast is de machine afgeleverd met dichte bak en palletframe.

Over Waardo Beton B.V.

Waardo Beton B.V., gevestigd te Tiel, heeft een kleine maar gestructureerde organisatie. Het leveringsprogramma bestaat uit drie hoofdgroepen: Ribbenvloeren, geïsoleerde kanaalplaten en normale kanaalplaten. Flexibiliteit en service spelen een belangrijke rol, bovendien geldt: afspraken zijn afspraken. 

 

Voor meer informatie: Kemp Groep