Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Primeur voor Benz GWW

Primeur voor Benz GWW

Benz grond-, weg- en waterbouw uit Breukelen heeft via Kemp Groep als eerste een Kobelco SK39SR-7 minigraafmachine in ontvangst genomen. Deze Kobelco SK39SR-7 vervangt een Kobelco SK18.

De manier waarop prestaties en design op elkaar zijn afgestemd maken van de Kobelco SK39SR-7 een unieke minigraafmachine. Prestatieverbeteringen hebben geleid tot grotere efficiëntie en productiviteit én meer vermogen en snelheid. Designaanpassingen bieden ultiem comfort en optimale bediening. De energiebesparingsmodus bespaart nog meer brandstof en het iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De zeer luxe cabine met airconditioning biedt veel ruimte en onbelemmerd zicht, wat het comfort en de veiligheid van de machinist vergroot.
De Kobelco SK39SR-7 is door Kemp Groep o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel incl. lasthaak, automatisch smeersysteem, bovenuitlaat en extra LED-werkverlichting.

Over Benz grond-, weg- en waterbouw

Ben Duivenvoorden is de drijvende kracht achter Benz grond-, weg- en waterbouw uit Breukelen. Ben is gespecialiseerd in houtwerk zoals o.a. beschoeiingen, aanlegsteigers en schuttingen.

 

Voor meer informatie: Kemp Groep