Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Collé Rental & Sales opent tweede vestiging in Denemarken

Collé Rental & Sales opent tweede vestiging in Denemarken

Collé Rental & Sales kondigt met trots de opening aan van hun nieuwe vestiging in Karlslunde: Collé Kopenhagen. Deze nieuwe locatie, die vanaf 1 januari 2024 operationeel is, markeert een belangrijke stap in de expansie van het bedrijf op de Deense markt en is de tweede vestiging in Denemarken.

Het gebouw diende voorheen als tractordealer en werd in 2021 volledig getransformeerd met de toevoeging van een nieuwe showroomhal, een werkplaats en kantoorruimte. Collé Rental & Sales zal deze ruimte gebruiken voor diverse doeleinden waaronder opslag, een werkplaats en kantoorfaciliteiten.
Vestigingsmanager Tim Larsen benadrukt het belang van deze groeiplannen en zegt: "De uitbreiding van Collé Rental & Sales in Denemarken getuigt van onze toewijding om kwalitatieve diensten te leveren aan diverse sectoren. Met Vissenbjerg als ons succesverhaal willen we nu hetzelfde niveau bereiken in Karlslunde. Dit opent nieuwe deuren voor ons bedrijf en biedt kansen voor de lokale werkgelegenheid."
Collé Rental & Sales kijkt uit naar de verdere groei en het versterken van hun positie op de Deense markt met deze nieuwe vestiging in Karlslunde. 


Voor meer informatie: Collé Rental & Sales