Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Facelift voor Kramer’s bestseller

Facelift voor Kramer’s bestseller

De hoogte en breedte van de 2706 liggen onder de grens van twee meter, waardoor het de ideale machine is voor krappe ruimtes en lage doorrijhoogtes. Ook qua cabinehoogte heeft u de keuze: net geen 2 meter voor maximale compactheid van het voertuig of 2,10 meter voor nog beter zicht rondom. Verder kenmerkt de machine zich door een laadvermogen van 2,7 ton en een Kohler-motor van 75 pk.

Nieuw is de optionele rijsnelheid van 40 km/u, waarmee een hogere productiviteit kan worden bereikt bij het werken over langere afstanden. Voor de machine is tevens een EG-trekkerlicentie aanwezig, waardoor deze als trekker op de openbare weg mag worden gebruikt.

Een belangrijke innovatie is het cabineontwerp, dat zorgt voor meer bedieningscomfort. Voor de 2706 is nu een optioneel 7-inch kleurendisplay met jog-dial verkrijgbaar. Naast de grotere informatie-inhoud biedt het display nog meer optionele functies. De bestuurder kan bijvoorbeeld de gevoeligheid van de joystick aanpassen en de hoekweergave voor twee aanbouwdelen instellen en opslaan. Hierdoor kan de machinist de machine aanpassen aan de vereisten van de betreffende toepassing, waardoor de productiviteit wordt verhoogd. Ook het volledig hydraulische Smart Attach snelwisselsysteem, dat nu ook als optie leverbaar is voor de 2706, scoort hier hoog. Met Smart Attach kunnen aanbouwdelen met een extra hydraulische functie, zoals een veegmachine of 4-in-1bak, binnen enkele seconden worden aan- en afgekoppeld zonder dat u de cabine hoeft te verlaten.

Importeurs voor België: Torfs Compact Machinery
Importeur voor Nederland: Kemp Groep
   

Voor meer informatie:

Kramer