Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Luyckx breidt programma uit met PowerBully rupsmachines

Luyckx breidt programma uit met PowerBully rupsmachines

Sinds begin maart kan PowerBully rekenen op een nieuwe professionele en deskundige partner voor België, Luxemburg en de Verenigde Arabische Emiraten - het gerenommeerde Belgische bedrijf Luyckx.

Luyckx breidt haar groot programma aan machines uit met de PowerBully rupsvoertuigen. Powerbully is een onderdeel van Kässbohrer Geländefahrzeug AG, gevestigd in het Duitse Laupheim en bekend van de PistenBully rupsvoertuigen voor het prepareren van skipistes.

 

Programma

Het programma van PowerBully omvat twee basismachines: met dumperopbouw of als chassis.
De PowerBully 9D en 12D zijn beide voorzien van een vaste achteroverkippende dumperbak met een inhoud van 5 resp. 6,4 kuub en een laadvermogen van 7,5 resp. 11,5 ton.
Als chassis zijn de PowerBully 9C, 12C en 18T leverbaar met laadvermogens van 8, 13,2 en 16,6 ton.
Alle drie de machines worden aangedreven door een Stage 5 Cummins B6.7 motor en hebben een doorwaaddiepte van maximaal 1,4 meter.

 

Familiebedrijf in hart en nieren

Het traditionele, en tegelijkertijd hedendaagse en vooruitstrevende familiebedrijf Luyckx, met hoofdzetel in Brecht in België, staat al 72 jaar bekend als een betrouwbare en ervaren specialist in de distributie en service van machines voor de burgerlijke bouwkunde, goederenbehandeling en landbouw. Het streven naar de grootst mogelijke klantentevredenheid is een topprioriteit voor het bedrijf. Dankzij de gespecialiseerde kennis en ervaring van de experts van de afdeling Special Applications, biedt Luyckx zijn klanten ongeziene meerwaarde door maatwerk op topniveau voor de PowerBully C-reeks.

 

Voor meer informatie: Luyckx