Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

O&K opvolger voor Terry Heuven

O&K opvolger voor Terry Heuven

Ter vervanging van zijn oude O&K L6 waarmee Terry Heuven vele jaren met veel plezier gewerkt heeft, zocht hij naar de ‘opvolger’ van dit model en kwam zodoende terecht bij de Case 321F-HS Stage 5.

Na een bezichtiging in Almelo, was Terry dan ook gelijk ‘om’. De machine die op voorraad stond was eigenlijk al precies uitgevoerd zoals hij die graag zou willen hebben: een snelloper-versie, met airco, Ride Control (lastdemping), brede banden, DeLuxe cabine met omslaande cabineruit, LED-lampen, etc., etc.

Een nieuwe kuilhapper werd geleverd door Hekamp en samen met de palletvorken en de Adler veegbezem, maakte dit de machine compleet voor zijn dagelijkse werkzaamheden op zijn melkveebedrijf in het Sallandse Haarle. De vasthoudfunctie die standaard op de nieuwe electro-hydraulische joysticks van de Case Compact Loaders zitten, is natuurlijk voor de bediening van de Adler bezem een handige functionaliteit.

Door de Stage 5 motor van de Case Compact Loader, voldoet Heuven hierdoor nóg meer aan de eisen van het Sallandse Boert en Eet Bewust-keurmerk, waarmee tevens een verdere modernisering van zijn stal plaats vindt. De ca. 140 koeien worden hier door middel van twee melkrobots gemolken.
Tevens is Terry Heuven bestuurslid van LTO-Noord. 

 

Voor meer informatie: Schmidt Bouwmachines