Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Wacker Neuson presenteert een hele range aan nieuwe producten

Wacker Neuson presenteert een hele range aan nieuwe producten

Met de blik ferm op de toekomst gericht, presenteert Wacker Neuson zijn nieuwe producten voor de eerste helft van 2024. De nieuwe generatie accutrilstampers en de accutrilplaat WP1550e geven een duidelijk signaal af in de richting van emissievrije bouwplaatsen. Deze nieuwe verdichtingsapparaten ondersteunen klanten bij de overstap naar emissievrij werken – de#switchtogreen.

Nieuwe generatie accutrilstampers – efficiënt werken zonder uitlaatgassen

De nieuwe generatie accutrilstampers van Wacker Neuson heeft een ergonomische stuurbeugel en een verwisselbare stampvoet. Deze is bovendien compatibel met de nieuwe generatie 2-takt en 4-takt stampers. Door de accutrilstampers te gebruiken, kunnen klanten de uitlaat- en geluidsemissies bepreken om de gebruiker en de omgeving van de bouwplaats beschermen. Dit is een groot voordeel bij veel toepassingen, bijvoorbeeld op bouwplaatsen in de binnenstad. De accutrilstampers zijn ook zeer gebruiksvriendelijk: de machines kunnen moeiteloos worden gestart met één druk op de knop. Innovaties – zoals actieve koeling voor optimaal temperatuurbeheer en een stand-bymodus voor de accu om gemakkelijker te starten – zijn het bewijs van de verdere ontwikkelingen op het gebied van efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. 

WP1550e – Krachtige accutrilplaat met unieke directe aandrijving

De éénrichtingstrilplaat WP1550e is uitgerust met DireX. Deze door Wacker Neuson ontwikkelde directe aandrijving maakt niet alleen een efficiënte verdichting mogelijk, maar zorgt ook voor een lange levensduur van de accu. De elektromotor is onderhoudsvrij. De lage hand-armtrillingswaarde (< 5 m/s²) zorgen daarnaast voor een uitstekend werkcomfort, ook bij langer gebruik van accutrilplaat WP1550e. Net als alle emissievrije Wacker Neuson-bouwmachines wordt deze trilplaat aangedreven door de Battery One-accu. Deze accu is ook compatibel met bouwmachines van andere fabrikanten.

Nieuwe generatie 2-takt stampers – Het origineel van Wacker Neuson

De trilstampers met de krachtige WM80-motor, ontwikkeld door Wacker Neuson, zijn alleen verkrijgbaar bij Wacker Neuson. Deze tweetaktmotor is geoptimaliseerd voor de vereisten van trilstampers en maakt productief werken met uitstekende verdichtingsresultaten mogelijk. Met een geoptimaliseerde koelluchtgeleiding, een efficiënt luchtfilter en een robuuste bouwmethode levert de nieuwe generatie 2-takt stampers zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden uitstekende prestaties. Dankzij de slanke, compacte bouwmethode is manoeuvreren kinderspel, terwijl de lage CO2-uitstoot ook gebruik in sleuven mogelijk maakt.

Dual View-dumper DV125 – Voor grote productie

De DV125 breidt de reeks Dual View-dumpermodellen verder uit. Met een laadvermogen tot wel 12.500 kg is deze machine bij uitstek geschikt voor toepassingen met een hoge productie. De DV125 is voorzien van met laadbak- en hellingsbewaking, een beschermrooster, hillhold-functie, gelaagd veiligheidsglas en vele andere veiligheidsfuncties. De meeste veiligheidsfuncties zijn standaard op de nieuwe machine. De compacte bouw en het Dual View-bedieningsconcept met de 180 graden draaibare bedieningsconsole bieden een onbelemmerd zicht tijdens het rijden, manoeuvreren, laden en lossen – een groot voordeel, met name in krappe werkomgevingen. 

 

Importeur voor België: Wacker Neuson Belgium
Importeur voor Nederland: Wacker Neuson Nederland
   

Voor meer informatie:

Wacker Neuson