Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Used Equipment Marketplace: Nieuw portaal voor Liebherr gebruikte machines

Used Equipment Marketplace: Nieuw portaal voor Liebherr gebruikte machines

Met de Used Equipment Marketplace lanceert Liebherr een nieuw portaal speciaal voor de verkoop van gebruikte machines. Op dit digitale platform kunnen klanten een breed scala aan gebruikte bouw- en overslagmachines, gebruikte uitrustingsstukken en gebruikte onderdelen vinden - rechtstreeks van gecertificeerde Liebherr verkoop- en servicepartners. De Used Equipment Marketplace is beschikbaar als een websiteapplicatie in het nieuwe Liebherr-design met veel verschillende functies en als een app voor snelle, directe toegang op een smartphone.

Bij de aankoop van een bouwmachine worden potentiële kopers en klanten vaak geconfronteerd met de vraag of ze voor een nieuwe of gebruikte machine moeten kiezen. De redenen om een gebruikte bouw- of overslagmachine te kopen liggen voor de hand: een aantrekkelijkere prijs, snellere beschikbaarheid en duurzaamheidsfactoren. Maar kwaliteit speelt ook een belangrijke rol bij een dergelijke aankoop. Vanaf het begin, d.w.z. tijdens de ontwerp- en ontwikkelingsfase van Liebherr machines, wordt veel aandacht besteed aan productkwaliteit en robuustheid om een lange levensduur te garanderen.

Uitgebreid aanbod van gebruikte bouw- en overslagmachines, aanbouwdelen en onderdelen 

De nieuwe Used Equipment Marketplace bundelt een uitgebreide reeks gebruikte machines van over de hele wereld op één platform. Dit omvat een breed scala aan verschillende grondverzet- en overslagmachines, mobiele kranen en rupskranen, torenkranen, maritieme kranen en betontechnologie van zowel Liebherr als andere fabrikanten. Liebherr biedt via hetzelfde platform ook gebruikte aanbouwdelen en accessoires voor haar gebruikte machines aan. Elk hulpstuk is qua vorm, eigenschappen en technische kenmerken optimaal afgestemd op de betreffende toepassing. Het uitgebreide assortiment gebruikte uitrusting is een betrouwbaar alternatief voor nieuwe aankopen en omvat bijvoorbeeld gebruikte aanbouwdelen voor schrootverwerking, het laden van bulkmateriaal of algemene graafwerkzaamheden. Een brede selectie van gebruikte Liebherr originele onderdelen voor grondverzet- en overslagmachines, mobiele kranen en rupskranen, evenals maritieme kranen completeren het aanbod op de nieuwe Used Equipment Marketplace

Gebruikte machines van gecertificeerde Liebherr verkoop- en servicepartners

Klanten en potentiële kopers kunnen bij de aankoop van een gebruikte machine vertrouwen op de kwaliteitsbelofte van Liebherr. Dit komt omdat alleen gecertificeerde Liebherr verkoop- en servicepartners volledig geteste en dus kwalitatief hoogwaardige Liebherr bouwmachines aanbieden op Used Equipment Marketplace. Eventueel noodzakelijke reparaties worden uitsluitend met originele Liebherr onderdelen uitgevoerd. Een goed aankoopadvies is ook heel belangrijk bij de aankoop van een gebruikte machine. Liebherr experts met vele jaren ervaring in de markt voor gebruikte machines zijn daarom beschikbaar om deskundig advies te geven aan potentiële kopers en klanten.

Nieuw Liebherr-design, verbeterde functies en inhoud

De Used Equipment Marketplace belichaamt de look en feel van het nieuwe Liebherr-merkdesign. Naast de gestandaardiseerde merkaanwezigheid is het belangrijkste voordeel voor gebruikers van de Used Equipment Marketplace dat het platform uiterst gebruiksvriendelijk is. Veel nieuwe functies helpen potentiële kopers om sneller hun ideale machine te vinden, zoals de full-text zoek- en filterfuncties die speciaal zijn aangepast aan machines en toepassingsgebieden. De Used Equipment Marketplace is in eerste instantie beschikbaar als websiteapplicatie en vervolgens ook als app om te downloaden naar smartphones. Dankzij het praktische app-formaat is alle informatie snel en gemakkelijk bij de hand. Een van de belangrijkste voordelen van de app is dat gebruikers hun eigen individuele volglijst met hun favoriete producten kunnen maken. Deze wordt lokaal in de app opgeslagen.

 

Voor meer informatie: Used Equipment Marketplace