Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Jager kiest weer voor Fuchs

Jager kiest weer voor Fuchs

Van der Spek Vianen heeft weer een nieuw Fuchs geleverd bij H. Jager Ijzer- en Metaalhandel in Hoogezand. Ditmaal is er een nieuwe Fuchs MHL350F afgeleverd na vorig jaar ook al een nieuwe Fuchs MHL340FQC geleverd te hebben gekregen door Van der Spek.

Harry Jager is met zijn 77 al ruim 50 jaar werkzaam in de handel en het verwerken van ijzer en metalen en nog steeds vol in actie. Men heeft de werkzaamheden verdeeld over diverse locaties in het noorden van het land. Voor het plaatsen en ophalen van containers en het transporteren van de materiaalstromen heeft H. Jager eigen vrachtwagens onderweg.

Fuchs MHL350F

Met zijn 35 ton eigen gewicht en overslagbereik van 16 meter is de nieuwe MHL350F in staat om op eenvoudig alle op- en overslagwerkzaamheden uit te voeren. Om het bereik van 16 meter te halen is Fuchs MHL350E is uitrust met een 8,5 meter giek en een 7,2 meter lepelsteel. Het bereik is gemeten van het hart van de draaikrans tot aan de pen van de lepelsteel, het bereik aan de buitenzijde van de grijper is zelfs ruim 17,5 meter. 
In de MHL350F is de zeer duurzame en zuinige Stage-5 Deutz TCD 6.1. L6 6-cilinder turbodieselmotor gemonteerd die 160 kW (218 pk) vermogen levert. Het geleverde vermogen wordt overgegeven aan de zeer efficiënte Linde hydraulische pompen die beide 330 liter/min geven. Hierdoor is de machine zeer snel en krachtig bij een zeer laag brandstofverbruik. 

 

Voor meer informatie: Van der Spek Vianen