Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Hogere prestaties met de nieuwe Giant G2700E HD-serie elektrische (telescoop)laders

Hogere prestaties met de nieuwe Giant G2700E HD-serie elektrische (telescoop)laders

Tobroco-Giant introduceert de G2700E HD-serie, een nieuwe toevoeging aan het portfolio elektrische (telescopische) wielladers. De serie bestaat uit drie modellen: G2700E HD, G2700E X-TRA HD en G2700E TELE HD. De serie is ontwikkeld voor hogere prestaties in het emissie-vrije segment en legt daarbij de nadruk op efficiëntie, productiviteit en veelzijdigheid.

De prestaties worden naar een hoger niveau getild, doordat de nieuwe serie (telescopische) wielladers worden aangedreven door een krachtige 13 kW elektrische motor. Uitgerust met zware 12-tons assen, die indruk maken met een significante trekkracht van 16.000 Newton.
Bovendien voorzien van Hill-Hold Control en een 100% differentieelslot op de vooras, levert de G2700E HD-serie ongeëvenaarde kracht en efficiëntie. Moeiteloos worden zo de meest veeleisende taken op de bouwplaats, bij agrarische bedrijven of in hoveniers toepassingen uitgevoerd, uiteraard met een lage Co2-voetafdruk.

De serie is veelzijdig en heeft weinig onderhoud nodig. Het model G2700E X-TRA HD biedt een verhoogde hefkracht voor taken zoals het vervoeren van pallets met straatstenen op de bouwplaats, terwijl de G2700E TELE HD uitblinkt met een hefhoogte van 3,71 meter. Een optionele hydraulische koelunit optimaliseert de prestaties bij gebruik van hydraulisch aangedreven aanbouwdelen. Klanten hebben de keuze uit een gevarieerd assortiment banden dat zorgt voor optimale tractie of juist voor minimale bodembeschadiging, afhankelijk van de soort werkzaamheden.
De G2700E HD-serie is standaard uitgerust met een veiligheidsdak. Een inklapbaar veiligheidsdak is optioneel verkrijgbaar om lage doorgangen (onder 2 meter) te bereiken.
Ontworpen voor bedieningsgemak en ergonomische functionaliteit, beschikt de G2700E HD-serie over een comfortabele cabine die lange werktijden zonder vermoeidheid mogelijk maakt.

Stabiliteit en tractie

De met calcium verzwaarde voorbanden bieden verbeterde stabiliteit en tractie, terwijl de standaard Torque Congtrol zorgt voor soepel rijden en een nauwkeurige bediening. De mogelijkheid om via de zijkant elektrisch op te laden, zorgt ervoor dat het niet meer nodig is om de motorkap te openen, wat het bedieningsgemak ten goede komt.

 

Voor meer informatie: Tobroco-Giant