Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Drie CombiMAX pakketten voor Flex Rent Specials

Drie CombiMAX pakketten voor Flex Rent Specials

Maximale flexibiliteit is het uitgangspunt van het Nederlandse bedrijf Flex Rent Specials. Hier worden zware voertuigen te huur aangeboden die vervolgens over de hele wereld worden ingezet. Drie nieuwe CombiMAX combinaties bieden nu compleet nieuwe mogelijkheden.

Toen het hele volume klaar stond om opgehaald te worden in Lentzweiler, was het plaatje indrukwekkend. De vele aslijnen en alle accessoires vormen een opmerkelijk modulair bouwpakket. Tijdens de uitgebreide briefing leerde het team van Flex Rent Specials wat er allemaal mogelijk is.

Als semidieplader of diepbed

Maar welke componenten werden tot in detail geleverd? Drie sterke zwanenhalzen maken drie combinaties mogelijk. Daarachter vormen 32 aslijnen de ruggengraat, verdeeld over vijf 2-assige assenstellen, drie 6-assige assenstellen en vier 1-assige jokerassen.
Voor Flex Rent Specials zijn er ook twee dubbele telescopische Add-On-Beams met een lengte tot 16.000 millimeter, waardoor modulaire en uitschuifbare semidieplader combinaties kunnen worden gevormd. Dankzij twee eveneens telescopische ketelbruggen kan de CombiMAX worden gebruikt als dieplader. Ze kunnen hydraulisch worden verbreed van de basisbreedte van 3.000 mm naar 4.700 mm.

Modulariteit in perfectie

Er is ook een draaischamel voor het achterasstel, ontworpen voor gebruik met een vrijdraaiend apparaat. Een extra oplossing als bijvoorbeeld lange dragers maximale wendbaarheid vereisen tijdens transport.
Modulariteit in perfectie dus, die vanaf nu de hele wereld over gaat voor diverse heavy-duty projecten.
Flex Rent Specials is gespecialiseerd in het verhuren van zware trekkers, (semi-)diepladers, modules en mobiele kranen voor korte en lange periodes. De veelzijdige vloot is beschikbaar voor heavy-duty en transport projecten en krijgt een nieuwe dimensie met de CombiMAX voertuigen.

 

Importeur voor Nederland: Hertoghs Carrosseriën
   

Voor meer informatie:

Faymonville