Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Komatsu naar Van der Spek Vianen

Komatsu naar Van der Spek Vianen

Per 1 juli aanstaande wordt Van der Spek Vianen B.V. de officiële importeur van het gehele Komatsu programma in Nederland. Van der Spek is er trots op met Komatsu tot overeenstemming te zijn gekomen over het importeurschap voor Nederland.

Komatsu is wereldwijd de op één na grootste producent van grondverzet en mijnbouw materieel en is zeer innovatief. De wereldwijde slogan van Komatsu is ‘Creating Value Together’ vrij vertaald naar ‘Samen Waarde Toevoegen’ en dat is precies wat Van der Spek en Komatsu willen doen; samen waarde toevoegen voor de klant en een oprechte partner zijn.

Zero emission

Komatsu richt zich momenteel zeer sterk op de ontwikkeling van zero emissie materieel. Dit sluit goed aan bij de elektrificatie van machines waarmee Van der Spek de laatste jaren al veel ervaring heeft opgebouwd. Van der Spek is daarmee in de gelegenheid de Komatsu PC210E elektrische graafmachine met maar liefst 452 KW aan boord bij klanten in Nederland voor te stellen en aan de tand te laten voelen.

In de periode tot 1 juli zullen Van der Spek en Komatsu samen de nodige voorbereidingen treffen om klanten vanaf die datum van service en onderdelen te voorzien. Van der Spek heeft de intentie de nu in Nederland lopende onderhoudscontracten voor Komatsu machines te contitinueren hiervoor zal met iedere klant afzonderlijk contact gezocht worden. Lopende garantietermijnen op nieuw geleverde machines zullen worden gewaarborgd door Komatsu in samenwerking met Van der Spek.

Hyundai

Van der Spek blijft uiteraard de door haar geleverde Hyundai machines van service en support voorzien.

 

Voor meer informatie: Van der Spek