Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Hiab lanceert de eX.HIPRO

Hiab lanceert de eX.HIPRO

Hiab lanceert de eX.HIPRO autolaadkraan met geavanceerde technologische ontwikkelingen op het gebied van lastbehandeling voor energie-efficiëntie, verhoogde productiviteit en gebruiksgemak met minimale milieueffecten invloed.

Energie-efficiënt en klaar voor elektrische voertuigen (EV): de nieuwe Hiab eX.HIPRO biedt ongekende efficiëntie met energiebesparingen tot 30% met zijn geavanceerde, geheel nieuwe hydraulische systemen. De geavanceerde, drukgecompenseerde en lastafhankelijke hydrauliek is geoptimaliseerd voor een hoge oliestroom, waardoor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot worden verminderd, waardoor de werkzaamheden niet alleen efficiënter, maar ook milieuvriendelijker en stiller worden. De Hiab eX.HIPRO is klaar voor de toekomst dankzij zijn compatibiliteit met elektrische voertuigen. Indien geïnstalleerd met een dieselmotor, verbetert de motorregeling met dynamisch toerental en automatische start/stop-functionaliteit de energie-efficiëntie verder, waardoor de bedrijfsactiviteiten topprestaties leveren met een minimale impact op het milieu.

Superieure controle en precisie

De kern van de Hiab eX.HIPRO wordt gevormd door het SPACEevo -regelsysteem, het nieuwste op het gebied van intelligente regeltechnologie. Gecombineerd met de Olsbergs V200-ventiel en PFD-functie biedt de eX.HIPRO soepele en vloeiende gelijktijdige bewegingen, waardoor drukval en warmteontwikkeling worden verminderd. Dit systeem zorgt voor een nauwkeurige bediening, waardoor zelfs de meest complexe manoeuvres eenvoudig uit te voeren zijn. “Met de behoeften van onze klanten in gedachten hebben we de serie Hiab eX.HIPRO autolaadkranen gecreëerd om toonaangevende marktprestaties, substantiële besparingen op energie-efficiëntie, superieure capaciteit, snelheid en precisie te bieden. Het helpen van onze klanten bij hun duurzame groei is voor ons van cruciaal belang en de Hiab eX.HIPRO is een product dat daarbij enorm zal helpen”, zegt Barry McGrane, SVP Loader Cranes Light and Medium, Hiab.

Geoptimaliseerd voor complexe taken

Ontworpen voor bedrijven die superieure prestaties vereisen, blinkt de Hiab eX.HIPRO uit in toepassingen die een hoge capaciteit, snelheid en precisie vereisen. De intuïtieve bedieningselementen en de modernste sensorveiligheidsfuncties maken eenvoudige bediening en training mogelijk, waardoor operators met minder inspanning een hogere productiviteit kunnen bereiken.

Verbeterde productiviteit en uptime

De Hiab eX.HIPRO is ontworpen om de uptime en productiviteit te maximaliseren . De robuuste constructie en componenten van superieure kwaliteit garanderen langdurige prestaties, ondersteund door uitgebreide garanties, vijf jaar op de staalconstructie en twee jaar (drie als optie) op alle andere onderdelen, en een breed netwerk van serviceondersteuning. De Hiab eX.HIPRO kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant met een reeks optionele functies, waaronder variabele pompopbrengst en kraantipbediening. Deze add-ons vergroten de veelzijdigheid van de kraan, waardoor deze de ideale keuze is voor professionals die bij elke taak het beste eisen.
Deze lancering omvat de eX.142 HIPRO, eX.162 HIPRO, eX.192 HIPRO en eX.232 HIPRO kranen die verkrijgbaar zijn in verschillende configuraties.

 

Voor meer informatie: Hiab