Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Geheel naar wens

Geheel naar wens

Pladdet leverde recent een zeer opvallende mobiele Hitachi ZX145W-6 af bij JD Infra in Koudekerke. Niet alleen de donkerblauwe bedrijfskleur maken de machine bijzonder. Ook de zeer complete uitvoering van de machine is de moeite waard.

Omdat het ‘uitrieken’ van bestrating een veel voorkomende activiteit is, had Jaap Sturm, de machinist, de wens om tijdens het uitrieken het draaikantelstuk eenvoudig te demonteren. JD Infra bestelde de machine daarom met een Oilquick automatische snelwissel, zodat eenvoudig, en binnen enkele seconden, het SMP draaikantelstuk kan worden gedemonteerd. De machine is voorzien van een Trimble Earthworks 3D GPS-systeem, waarbij tevens sensoren zijn geplaatst op de rotatie- en kantelfunctie van het draaikantelstuk.

 Daarmee was het verlanglijstje nog niet vol. De machine werd tevens voorzien van Nokian brede banden, spatborden, 27MC, Bluetooth carkit en een Groeneveld centraal vetsmeersysteem. Tevens leverde Pladdet de machine af met een brede bak, puinriek, dieplepel, twee sleuvenbakken, palletvorken en sorteergrijper met rubberklemstukken.

 JD Infra Aannemingsbedrijf B.V. is opgericht in 2006, en in de loop van de jaren gegroeid tot een infra aannemingsbedrijf met 12 tot 15 vaste medewerkers. JD Infra realiseert zowel kleine als grote projecten voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Het werkgebied is Zeeland hoofdzakelijk Walcheren, maar voert ook werken uit op Schouwen-Duiveland, Zuid en Noord-Beveland, Tholen en Zeeuws-Vlaanderen.

 

Voor meer informatie: Pladdet