Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

De nieuwe Sany SY305C heeft alles wat een rupsgraafmachine nodig heeft

De nieuwe Sany SY305C heeft alles wat een rupsgraafmachine nodig heeft

Sany gaat van start in een hele nieuwe klasse. Met de SY305C brengt het bedrijf een rupsgraafmachine op de markt die niet alleen voldoet aan de Europese eisen, maar deze zelfs overtreft. De SY305C is ook een machine die zich kenmerkt door prestatie, efficiëntie, zuinigheid en gebruiksvriendelijkheid.

Naast de krachtige en toch zuinige kenmerken en de comfortabele, veilige cabine, bieden veel goed doordachte details een volledig nieuw werkgevoel.

Focus op duidelijkheid en duidelijke menunavigatie

Wat al spannend is in de nieuwe SY265C, wordt ook gebruikt in de gloednieuwe SY305C: het hoge resolutie 10" display. Het grote touchscreen is eenvoudig en intuïtief te gebruiken, ideaal voor een zware werkdag. Om een ​​overzichtelijke werkomgeving te creëren zijn veel functies overgezet van de console naar de monitorbediening. De twee camera's aan de achterzijde en aan de zijkant bieden een veilig zicht rondom op de machine en de omgeving.

Veel comfort in de cabine

Neem plaats en geniet van een lange werkdag, als u hoge eisen stelt, is de SY305C de juiste plek voor u, en warm indien nodig. Want stoelverwarming is standaard geïntegreerd. De stoel is vrij verstelbaar en toch stevig verbonden met de bedieningsconsoles. Dit heeft als voordeel dat de consoles meebewegen. Hierdoor kunt u niet alleen stiller, maar ook veel ergonomischer werken. Ook de talrijke opbergmogelijkheden zijn prettig voor de machinist, met name het koelvak aan de zijkant achter de bestuurdersstoel. Hierdoor zijn gekoelde hapjes en drankjes altijd binnen handbereik, zeker op warme werkdagen.

Onzichtbaar maar toch van grote toegevoegde waarde is de optimale afdichting van de cabine, die zorgt voor een rustige en schone machinistenomgeving, ook een belangrijke bijdrage aan moeiteloos werken.

Gericht op flexibiliteit en efficiëntie

Sany-ontwikkelaars waren gericht op het besparen van tijd en moeite. In feite gaat het wisselen van het ene gereedschap naar het andere zeer snel: het hamerventiel wordt automatisch geschakeld tussen de hamer en de sorteergrijper. De gewenste werkdrukken kunnen worden ingesteld afhankelijk van het geselecteerde gereedschap in het display en kunnen op dezelfde manier worden opgeslagen als de juiste oliehoeveelheid. Met behulp van de vrij programmeerbare naam van het uitrustingsstuk kunnen de parameters eenvoudig worden beheerd op het touchscreen - dit betekent dat er meer dan tien uitrustingsstukken kunnen worden gecategoriseerd.

Veel vermogen bij laag brandstofverbruik

De Stage 5 motor zorgt voor hoge prestaties en dekt zelfs piekbelastingen met een maximale brandstofefficiëntie. De elektronisch gestuurde ventilator met koppeling, die indien nodig wordt ingeschakeld, draagt ​​ook bij aan de besparing. Voor dagelijkse routinecontroles kunnen zowel het olie- als het koelvloeistofpeil vanaf de grond worden gemeten, wat dit veel gemakkelijker maakt.

De buitengewoon uitgebreide standaarduitrusting omvat zowel extra stuurcircuits als de pre-installatie van de hydraulische snelwissel. Beide kunnen volledig proportioneel worden bediend met behulp van de handig geplaatste en verstelbare joysticks met behulp van de geïntegreerde schuifregelaar.

Kortom: een rupsgraafmachine zoals het hoort. De SY305C is direct beschikbaar voor klanten via dealers.

Importeur voor België: Palmaers
Importeur voor Nederland: DNL Machines & Equipment

 

Voor meer informatie: Sany Europe