Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Tot 64 meter hoogte

Tot 64 meter hoogte

Voor de specialist in de verhuur van hoogwerkers is de nieuwste door Volvo Trucks dealer Van Dijk Trucks geleverde Volvo FM 8x2 met een hoogwerker van 64 meter een perfecte aanvulling op het wagenpark. De truck zal met name ingezet worden om zendmasten van het nieuwe 5G-netwerk te voorzien. ‘Dat gebeurt op grote hoogte!’

Het in Nieuwegein gevestigde Hoogwerkerverhuur van der Voort B.V. is met bijna honderd hoogwerkers één van de grootste autohoogwerker verhuurbedrijven van Nederland. Het bedrijf verhuurt hoogwerkers van negen tot maar liefst 75 meter hoog aan diverse branches. “We hebben een zeer brede klantenkring”, vertelt mede-eigenaar Dwight van der Voort. “We werken onder andere in de infra- en telecomsector, maar we verhuren onze producten en diensten ook veel aan schilders en glazenwassers. Met name voor de infra staan wij echt dag en nacht én in de weekenden paraat voor het onderhoud aan matrixborden boven snelwegen.” Met zo’n groot wagenpark is er natuurlijk voor ieder wat wils. “Dat is ook nodig, want de wensen en eisen van onze klanten zijn uiteenlopend. Onze nieuwste Volvo FM, geleverd door Van Dijk Trucks Utrecht, vult ons wagenpark dan ook perfect aan. Het 5G-netwerk groeit en onze hoogwerkers worden dagelijks ingezet om de zendmasten van het juiste materiaal te voorzien. Sinds de levering heeft hij amper stilgestaan!

Wendbaar en comfortabel

De truck is volledig naar wens ingericht. “We hebben voor een Volvo FM gekozen, omdat de wendbaarheid van deze truck gewoon perfect is. Wij komen voor de zendmasten op de gekste plekken. De FM is daarnaast een interessante keuze vanwege het chassis: dit heeft voor de carrosseriebouwer een gemakkelijke lay-out.” In samenwerking met Palfinger – leverancier van de opbouw – heeft de truck de juiste vormgeving gekregen. “Door goed overleg tussen Van Dijk Trucks en Palfinger, zijn wij als klant echt compleet ontzorgd. Het fijne daarvan is dat je achteraf geen verrassingen hebt. Wij hadden onze wensen en de leveranciers hebben het waargemaakt. Toen de vrachtwagen werd geleverd kon hij direct worden ingezet.” De nodige toegevoegde opties maken het werken met deze Volvo FM extra comfortabel. “De truck heeft in verhouding een laag eigen gewicht, stuurt mede door Volvo Dynamic Steering fantastisch en is door de drie gestuurde assen zeer wendbaar. Ook hebben wij veel plezier van de xenonverlichting omdat we veel ‘s nachts werken. Het is kortom een heel compleet voertuig waar we de komende jaren mee vooruit kunnen.” 

De samenwerking met Van Dijk Trucks Utrecht verliep volgens Dwight probleemloos. “Het contact verloopt altijd heel soepel en ook van de werkplaats kunnen wij op aan. Van Dijk Trucks Utrecht is een fijne, duidelijke en betrokken leverancier. Ze hanteren korte lijnen en zorgen er altijd voor dat we snel geholpen worden. Dat is voor ons een must, omdat wij 24/7 onderweg zijn. Een partner die bij een eventueel probleem dan direct voor je klaarstaat is superbelangrijk.

Over Hoogwerkerverhuur van der Voort B.V.

Hoogwerkerverhuur van der Voort B.V. is een autohoogwerker verhuurbedrijf in het midden van Nederland. Met een uitgebreid wagenpark is het bedrijf de vaste partner voor diverse branches en opdrachten. Service staat bovenaan bij Hoogwerkerverhuur van der Voort, want het verhuurbedrijf is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar voor calamiteiten!

 

Voor meer informatie: Van Dijk Trucks