Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

BMAir rust MAO-6HC dakunit uit met intelligente controller

BMAir rust MAO-6HC dakunit uit met intelligente controller

Na de introductie op de compacte MAO-3 unit is BMAir erg blij te presenteren dat de intelligente controller nu verder uitgerold gaat worden op de rest van het portfolio. Te beginnen dus met de MAO-6.

De PAC Smart Control is eenvoudig te installeren, uitstekende luchtkwaliteitsmeting, IoT ready en brede data & logging mogelijkheden via digitale Rx/ Tx verbinding. Allemaal mogelijk gemaakt door de gepatenteerde RFID-technologie. Geen handmatige handelingen en dus zekerheid voor nu en in de toekomst. Bovendien is de controller modulair uit te breiden en dus gereed voor potentieel toekomstig wijzigende regelgevingen en/of toepassingen. Het systeem kan net als een smartphone eenvoudig voorzien worden van geupgrade software waardoor uw systeem meegroeit.

Door slim ontwerp blijven de filters hetzelfde en dus uitwisselbaar. De informatievoorziening op het scherm wordt echter aanzienlijk beter. Bovendien zijn de units met PAC voortaan uitgevoerd met onderhoudsvrije en bijna geluidloze borstelloze ventilatoren.

 

Voor meer informatie: BMAir