Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Veelzijdige Hyundai HX85A voor Van der Heijden

Veelzijdige Hyundai HX85A voor Van der Heijden

VOF van der Heijden uit Kapel-Avezaath nam onlangs een zeer complete Hyundai HX85A in gebruik.

De trotse machinist Robin is een echte vakman, soepel draaiend met het Engcon draaikantelstuk is elke slag raak. De combinatie van de hydraulisch verstelbare giek, lange lepelsteel en het draaikantelstuk geeft de machine veel bereik, maar als het nodig is dan kan er ook dichtbij in kleine hoekjes gewerkt worden. Om te zorgen dat de machine ook op het maximale bereik stabiel staat is de machine uitgerust met een extra ballastgewicht. 

De werkzaamheden bij Van der Heijden zijn zeer divers. De machine is dan ook hydraulisch voorbereid voor allerhand uitrustingsstukken, zoals een trilblok, sorteergrijper, maaikorf, stenenklem enz. 

Voor het nauwkeurige werk is de machine voorzien van een Leica 3D gps-systeem. Hier is gekozen voor de meest complete uitvoering waarbij zowel het kantelen als het roteren van de Engcon op de display zichtbaar is. 

De machine is uitgerust met een Freshfilter overdrukvoorbereiding, Wiejelo automatische vetsmering, uitgebreid LED-werklampen pakket en een achteruitkijk camera. Uiteraard voldoet de stille en zuinige dieselmotor aan de strengste Stage 5 emissie eisen, met deze prachtige Hyundai HX85A is Van der Heijden klaar voor een schone toekomst.

 

Voor meer informatie: Van der Spek Vianen