Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

MATEXPO & corona, stand van zaken

MATEXPO & corona, stand van zaken

De afgelopen tijd was er weer heel wat nieuws rond ‘evenementen’ en meer bepaald rond de verschillende maatregelen waaraan evenementen moeten voldoen om te mogen doorgaan.

Zoals eerder al gemeld, worden beurzen NIET als evenementen beschouwd. Er is een specifiek protocol dat onder het handelsprotocol ressorteert. Er is geen beperking op absoluut aantal bezoekers en het voorleggen van één of ander attest is ook niet nodig, noch voor exposanten, noch voor bezoekers.

De organisatie van Matexpo zet zelf volop in op ventilatie. Daarom vragen ze met aandrang dat exposanten met een buitenstand voldoende ventilatiemogelijkheden voorzien in tent of container (ramen/deuren die open kunnen aan zoveel mogelijk zijdes). De grote opbouwpoorten van de hallen zelf zullen zoveel mogelijk worden opengezet om ook voor exposanten en bezoekers binnen een gezonde omgeving te creëren. Voor catering op de stand wordt dan weer gewoon het horecaprotocol gevolgd. Momenteel betekent dit 8 personen per tafel. De verwachting is echter dat er tegen september nog enkele versoepelingen zitten aan te komen.

De organisatie is er rotsvast van overtuigd dat deze 39e editie van Matexpo een schot in de roos wordt voor exposanten en bezoekers. En als iedereen gezond verstand aan de dag legt, dan wordt het zelfs een memorabele editie.

Voor gratis registratie: KLIK HIER

 

Voor meer informatie: Matexpo