Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Zelf je ideale bak ontwerpen en bestellen?

Zelf je ideale bak ontwerpen en bestellen?

De innovatieve Zweedse fabrikant van aanbouwdelen, snelwisselsystemen en draaikantelstukken Steelwrist komt met een unieke online bakkenconfigurator. Via de website kan iedereen zijn eigen model en vorm bak ontwerpen.

"We weten dat veel ervaren machinisten specifieke behoeften hebben en denken dat ze een klus sneller of efficiënter zouden klaren wanneer ze een bak met een bepaalde vorm hadden. Je kunt de bak naar eigen wens vormgeven, tanden toevoegen en staalsoort en staaldikte zelf bepalen. Modeltypen zijn voorlopig onder meer sloten- of brede bakken, banaan-, dieplepel- en algemene graafbakken. Je kunt een ontwerp opslaan en met iemand delen voordat je beslist over een definitieve configuratie en een offerte aanvraagt", aldus Tom van Baars, County Manager Benelux van Steelwrist

De website laat bij elke verandering die doorgevoerd wordt direct de actuele inhoud, gewicht en natuurlijk de prijs zien. De bak die ontworpen is wordt na orderingave gemaakt en is een custom-build product. Het is in de grondverzetbranche door geen ander eerder gedaan en het past volledig in de verdere specialisering en uitbreiding van het Steelwrist productportfolio in de lokale markten, ook wanneer het specials betreft. Voorlopig zijn de bakken alleen nog leverbaar met de super efficiënte en flexibele Symmetrische ophanging maar wellicht dat in de toekomst ook andere bakophangingen leverbaar worden.

Op stand 140 tijdens de Matexpo is Steelwrist zelf aanwezig om vragen te beantwoorden en de laatste ontwikkelingen te tonen.

 

Voor meer informatie: Steelwrist Custombuild