Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

De nieuwe binnendraaier die je eenvoudig vervoert op je aanhanger

De nieuwe binnendraaier die je eenvoudig vervoert op je aanhanger

De TB325R is dé nieuwe aanvulling op het Takeuchi assortiment. Deze nieuwe minigraver is qua klasse, motor en hydraulische performance gelijk aan de populaire TB225, maar onderscheidt zich door het binnendraaier concept. De TB325R heeft nauwelijks overhang en is daardoor ook inzetbaar in kleine of smalle ruimtes. De 2,5 tons machine is daarbij eenvoudig, inclusief drie bakken, te vervoeren op een aanhanger.

Minigravers in deze klasse worden vaak per aanhanger vervoerd over ons Nederlandse en Belgische wegennet. Steeds vaker vinden controles plaats op totaalgewicht aanhanger, graafmachine en toebehoren. Deze krachtige minigraver is speciaal ontworpen om veilig en zonder overtredingen van het totaalgewicht te kunnen vervoeren naar de gewenste locatie.

Nog een aantal pluspunten van deze nieuwe binnendraaier zijn:
-Door de slimme constructie heeft de TB325R een ontzettend groot graafbereik van nagenoeg 4,5 meter en een graafdiepte van meer dan 2,5 meter. 
-De TB325R is standaard voorzien van drie hydraulische extra functies, daardoor is het een echte werktuigdrager. Van de eerste en tweede extra hydraulische functie is de olie flow instelbaar vanuit de cabine.
-Er is een uitstekende toegankelijkheid tot alle servicepunten. Dit is vrij uitzonderlijk voor een binnendraaier.
-De machine heeft daarnaast ook een enorme trekkracht op de rupsen.

 

Uitrusting – van alle gemakken voorzien

De TB325R is leverbaar met een canopy of een cabine. De cabine uitvoering kenmerkt zich door een ruime, ergonomische werkplek met een mechanisch geveerde stoel. Deze is in te stellen op gewicht. Er zijn kantelbare rijpedalen toegepast zodat de machinist meer ruimte op de vloer heeft. Verder is de machine uitgerust met drie LED lampen (twee op cabine en één op de giek) en slangbreukbeveiligingsventielen op de hef- en armcilinder. Dit laatste is vrij uniek in deze klasse!

Bekijk de TB325R op de Matexpo

Van 8 tot en met 12 september staat Takeuchi Benelux op de Matexpo in Kortrijk (België). Wil je de TB325R eens van dichtbij bekijken kom dan zeker langs op het Matexpo terrein - stand B06. De Takeuchi Benelux vertegenwoordigers vertellen je graag meer over deze nieuwe binnendraaier.

 

Voor meer informatie: Takeuchi Benelux