Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Pon Equipment neemt Compact Rent over

Pon Equipment neemt Compact Rent over

Verhuurbedrijf Compact Rent uit Beneden-Leeuwen is per 23 februari onderdeel geworden van Pon Equipment B.V. Compact Rent behoort, met een verhuurvloot van ca. 350 machines, tot de grootste verhuurders van grondverzetmachines zonder machinist van Nederland.

Met een netwerk van tien verhuurpunten door heel Nederland, kan Compact Rent iedere klant snel van de juiste machine voorzien. De zorgvuldig opgebouwde verhuurvloot bestaat uit jonge, representatieve grondverzetmachines van 900 kg t/m 23 ton met alle daarbij behorende uitrustingsstukken. 

Dennis van Dijk, Algemeen Directeur Pon Equipment: “Als Pon Equipment willen wij onze klanten zo goed mogelijk ondersteunen met de juiste machine voor iedere klus waarbij de kwaliteit en flexibiliteit voor de klant centraal staat. We zien bij onze klanten een groeiende vraag naar verhuuroplossingen en we willen daar graag een grotere rol in spelen. Compact Rent biedt een grote flexibiliteit en opereert op landelijk niveau met een groot assortiment van jonge grondverzetmachines, uitrustingsstukken en aanvullend gereedschap van A-merken. Hiermee kan Compact Rent uitstekend voorzien in de klantbehoefte naast Pon Equipment Rental, dat zich richt op de verhuur van Caterpillar machines vanaf 10 ton.

Het huidige management team van Compact Rent bestaande uit Johannes van der Veer en Koen Voskuilen is verantwoordelijk voor de totstandkoming van het huidige Compact Rent. Zij blijven samen verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en verdere groei van Compact Rent.

Voor Compact Rent biedt deze stap de bevestiging van de ingeslagen richting. Koen Voskuilen, directeur en mede-eigenaar Compact Rent: “We zijn de afgelopen jaren als bedrijf enorm gegroeid met behoud van de flexibiliteit voor onze klanten. Of de klant nu pieken in het werk moet opvangen of liquide middelen wil vrijmaken voor andere investeringen; wij zijn de flexibele schil voor honderden bedrijven in Nederland!

Johannes van der Veer, directeur en mede-eigenaar Compact Rent: “Pon Equipment is een ambitieuze, ondernemende en financieel krachtige organisatie die volledig achter onze toekomstplannen staat. We kunnen hiermee ons productgamma verder verbreden en de beschikbaarheid vergroten om daarmee nog meer klanten te ondersteunen bij hun werk! Het gaat ons om zoveel mogelijk tevreden klanten

Voor meer informatie: Pon Equipment