Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Nieuwe Hitachi ZX350LC-7 voor Heros Sluiskil

Nieuwe Hitachi ZX350LC-7 voor Heros Sluiskil

Pladdet leverde een Hitachi ZX350LC-7 rupsgraafmachine af in Zeeland bij bodemasverwerker Heros in Sluiskil.

Met een volledig nieuwe uitstraling en een cabine die rondom de machinist is ontworpen, is de nieuwe Hitachi Zaxis 7-serie klaar voor de toekomst. Motoren die uiteraard voldoen aan de nieuwste Stage 5 emissienorm, leveren hun vermogen aan het zeer efficiënte TRIAS III hydraulisch systeem dat uit drie pompen bestaat. De ruim 35 ton wegende rupsgraafmachine wordt aangedreven door een Isuzu zescilinder motor met ene vermogen van 210 kW (286 pk).

De ruime en luxe cabine is voorzien van een parallelruitenwisser en de joysticks zijn op het verende stoelonderstel geplaatst. Alle functies zijn optimaal af te lezen op het grote 8 inch tabletachtig display. Uiteraard ontbreken Bluetooth, Dab+, 'rondom-zicht' camera’s niet in deze riante werkplek.

Speciaal voor de werkzaamheden bij Heros werd de machine voorzien van extra LED verlichting bij de camera’s en een BroAir overdruksysteem. Groeneveld monteerde de centrale vetsmering. Om schade aan de verharding te voorkomen werden de 700mm brede platen afgeschuind

Pladdet leverde de machine af met een CW55S hydraulische snelwissel, een zware opbreekbak met tanden en een groot volume opschoonbak.

 

Voor meer informatie: Pladdet