Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Pon Equipment en Bos Sneek gaan samenwerking aan voor Cat compacte machines in Friesland.

Pon Equipment en Bos Sneek gaan samenwerking aan voor Cat compacte machines in Friesland.

Pon Equipment en Bos Sneek gaan de samenwerking aan om de zichtbaarheid van de compacte machines van Caterpillar verder uit te bouwen in Friesland. Bos zal vanuit de vestiging in Sneek het compacte programma van Caterpillar machines voeren met de minigravers en wielladers tot en met 10 ton.

Bos Sneek kan als lokale partner in Friesland de sterke groei van Caterpillar in het minigraver en wiellader segment voortzetten. Marek Baldys, Manager Compact partners, van Pon Equipment kijkt erg uit naar de samenwerking: “Bos Sneek is een bekende naam in Friesland. Zij staan voor het bieden van een uitstekende service en het leveren van absolute A-merken. Met de uitbreiding in het grondverzet segment bij Bos Sneek, maakt dit voor Pon Equipment het juiste moment om de samenwerking aan te gaan.

Voor directeur/eigenaar Feite Bakker van Bos Sneek is de samenwerking met Pon Equipment een logische keuze. “Met de compacte machines van Caterpillar hebben we nu de mogelijkheid ons assortiment in het grondverzet nog verder uit te breiden en daarmee een nog bredere doelgroep aan te spreken met een volledig assortiment. Voor onze klanten is betrouwbaarheid en service het allerbelangrijkst. Daarom kiezen wij voor Caterpillar.” 

Bos Sneek start per direct met de verkoop van de Cat minigravers. U bent per direct welkom voor onderhoud, reparaties, offertes en demonstratie machines. Verhuur is overigens ook mogelijk en dankzij de ruime openingstijden, ook op zaterdag, is dat helemaal eenvoudig. 

Via de Arie fixt ’t app zal Bos Sneek ook direct gekoppeld worden als officiële servicepartner. Via deze app worden gebruikers van Cat minigravers of compacte wielladers bij onderhoud en acute reparaties geholpen. Daarnaast kan men eenvoudig onderdelen bestellen en geeft het actueel inzicht in de status en locatie van de machine. 

 

Voor meer informatie: Pon Compact