Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

TKD 2022 op het strand van Almere

TKD 2022 op het strand van Almere

De 28e editie van de TKD wordt dit jaar gehouden op het Almeerderstrand. Hier is voor donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 juni de grootste demonstratiebeurs van West-Europa geplant. De inschrijving is inmiddels geopend.

De Technische Kontakt Dagen brengt grote en kleine spelers op het gebied van grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen bij elkaar, zodat de beursbezoekers kunnen vergelijken en testen. Naast veiligheid is duurzaamheid een speerpunt op deze TKD editie. Deze grootste buitenbeurs zal voor de 28e keer worden georganiseerd. 

Na eerder uitstel, heeft de beursorganisatie er nu alle vertrouwen in dat de editie 2022 een geweldige beurs gaat worden. BMWT-directeur Jan Hommes: “Er staan veel innovaties klaar om te presenteren en men kijkt ernaar uit elkaar weer te ontmoeten. Iedereen heeft er zin in om met elkaar in gesprek te gaan over de nieuwste trends en ontwikkelingen in deze enerverende sector”.    

Samen met de gemeente Almere is gezocht naar een nieuwe locatie en de voorbereidingen zijn nu in volle gang. “Er wordt alles in het werk gesteld om er een echt sectorfeest van te maken”, aldus TKD-beursmanager Frits Kuijper. 

De openingsdagen van de TKD zijn van donderdag 9 juni tot en met zaterdag 11 juni a.s.. De nieuwe locatie is op het strand van Almere.

 

Voor meer informatie: TKD 

 

Corona-onzekerheid: veiligheid voor alles
Omdat het op dit moment onduidelijk is hoe het coronavirus zich ontwikkelt, bestaat de kans dat de beursorganisatie de beurs noodgedwongen moet aanpassen of desnoods moet annuleren. Dit kan door maatregelen zijn vanuit overheidswege. Veiligheid gaat immers voor alles.