Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Zeeuwse primeur voor Harthoorn

Zeeuwse primeur voor Harthoorn

Met de sleuteloverdracht aan Martjan Harthoorn van de nieuwe Hittachi ZX150W-7 2P was de aflevering van de eerste mobiele Hitachi van de nieuwe 7-serie in Zeeland, een feit.

Harthoorn bestelde twee machines tegelijk waarvan de eerste machine bestemd is voor Verhulst in Sluiskil wat onderdeel is van Harthoorn B.V. De tweede machine die later wordt geleverd is bestemd voor Loonbedrijf Harthoorn in Vlissingen.

Bij het ontwerp van de nieuwe Hitachi mobiele machines staat de machinist centraal. De ruime overzichtelijke cabine, is voorzien van een helder en overzichtelijk multifunctioneel lcd-kleurenmonitor. De in hoogte verstelbare bedieningshendels zijn meeverend op het stoelonderstel gemonteerd. Een automatische rem, cruise control en een automatische versnellingsbak zorgen voor een comfortabel rijcomfort. De voorruit is voorzien van een parallelruitenwisser die zowel de bovenruit als de onderruit schoonveegt. De LED rij- en werkverlichting en de nieuw-model verwarmde buitenspiegels zorgen samen met de 270° camera’s voor een goed zicht rondom de machine.

De standaard al complete machine werd verder nog voorzien van een Groeneveld centraal vetsmeersysteem, dansonderdrukking op de hefcilinders, stalen spatborden, 27MC, extra Led werkverlichting, een SMP draaikantelstuk met grijpermodule, een brede bak en palletframe.
Machinist Jack Westerbeke die bijna 13.000 uur heeft gewerkt met zijn 'oude' ZX140W-5 was dan ook blij met de nieuwe complete machine.

 

Voor meer informatie: Pladdet