Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

KH-Maskin AB eerste machinedealer die toetreedt Open-S Alliantie

KH-Maskin AB eerste machinedealer die toetreedt Open-S Alliantie

Open-S Alliance verwelkomt KH-Maskin AB als nieuw lid van de organisatie. Aangezien KH-Maskin de eerste machinedealer is die toetreedt, is dit een belangrijke mijlpaal voor de alliantie. “We willen bijdragen aan de ontwikkeling van een open standaard voor volautomatische snelwissels”, zegt Martin Lindén CEO van KH-Maskin AB.

Open-S is de open standaard voor volautomatische snelwissels op graafmachines. Machinisten en aannemers kunnen gemakkelijker snelwissels, draaikantelstukken en uitrustingsstukken kiezen van fabrikanten die aan de norm voldoen, en erop vertrouwen dat ze zullen samenwerken. Voor dealers die de standaard hanteren betekent ook dat ze de klant duidelijker kunnen informeren over welke producten bij elkaar passen.

KH-Maskin is machinedealer van de bekende merken Kobelco, Wacker Neuson en Kramer. Het bedrijf is eigendom van KH-Koneet Oy in Finland en heeft eigen faciliteiten en vertegenwoordiging in Jordbro, Göteborg, Jönköping en Järfälla in Zweden. KH-Maskin sluit zich aan bij de Open-S Alliance als ondersteunend lid.

Open-S maakt het mogelijk om onze klanten de meest gebruiksvriendelijke en efficiënte oplossing te bieden, zodat we ons kunnen concentreren op machineoplossingen en niet beperkt worden door compatibiliteit tussen verschillende leveranciers van machines en uitrustingsstukken. Dit creëert kansen voor ons om meer machines te leveren en toegevoegde waarde te bieden voor onze nieuwe en bestaande klanten”, zegt Martin Lindén, CEO van KH-Maskin AB.

De Open-S-standaard is ontwikkeld met de dealers en machine-eigenaren in gedachten. Klanten hebben verschillende behoeften en wij vinden het belangrijk dat ze de mogelijkheid hebben om te kiezen en niet vastzitten aan een bedrijfsspecifieke oplossing. Voor een dealer maakt een gestandaardiseerde oplossing het gemakkelijker om aan de eindklant te verkopen. We verwelkomen KH-Maskin als de eerste machinedealer die lid wordt en ondersteund het werk naar een gemeenschappelijke standaard”, zegt Stefan Stockhaus, voorzitter van Open-S Alliance.

 

Voor meer informatie: Open-S Alliance