Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Huur&Stuur opent nieuwe vestiging in Veghel

Huur&Stuur opent nieuwe vestiging in Veghel

Sinds 1990 is Huur&Stuur dé verhuurspecialist op het gebied van GWW-materieel. De afgelopen jaren heeft Huur&Stuur veel geïnvesteerd in nieuw materieel en geeft het bedrijf momenteel invulling aan de ambitie als verhuurbedrijf met landelijke dekking. Zo worden er in korte tijd twee extra vestigingen geopend. Nu in Veghel en binnenkort in Steenbergen.

In Veghel heeft Huur&Stuur haar intrek genomen bij de Royal Reesink collega’s van Kamps de Wild. De samenwerking tussen de Claas importeur en Huur&Stuur kwam eerder al in Valkenburg tot stand. De synergievoordelen die dit oplevert voor zowel de bedrijven als hun klanten heeft ertoe geleid ook in Veghel deze samenwerking aan te gaan.  

Over Huur&Stuur
Huur&Stuur is een landelijk opererende verhuurder van een compleet programma grondverzetmaterieel zonder machinist en is specialist in (hydraulische) uitrustingsstukken. De grootste kracht van het bedrijf naast een jong en uitgebreid machinepark? Kennis en ervaring! Doordat Huur&Stuur is voortgekomen uit de verhuurafdeling van De Kemp Groep maakt het bedrijf geen onderscheid tussen service aan een verkochte machine of service aan een verhuurde machine. De juiste machine in combinatie met een passend (hydraulisch) uitrustingsstuk? Vertrouw op de kennis en ervaring van onze verhuurcoördinatoren.

Ook vanuit Veghel verhuurt Huur&Stuur vanaf nu dus een compleet programma aan grondverzet-, wegenbouw- en aanvullend materieel. 

 

Voor meer informatie: Huur&Stuur