Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

RPS nu compatibel met nog meer graafsystemen

RPS nu compatibel met nog meer graafsystemen

Vanaf 1 februari 2021 zijn draaikantelstukken met RPS compatibel met DigAssist, DigPilot, iDig, Makin 3D, UniControl en XL Pro naast de eerder gerealiseerde Leica, Trimble, Topcon, MOBA/Novatron en L5.

RPS (Rototilt Positioning Solution) van Rototilt wordt aangesloten op het graafsysteem van de machine en geeft de machinist de volledige controle over de exacte positie van het uitrustingsstuk. Deze functie maakt taken zoals afwerken van taluds, graven in krappe ruimtes en verplaatsen van grote hoeveelheden grond een stuk eenvoudiger.

De klanten krijgen hierdoor meer mogelijkheden om een gewenste interface te kiezen met behoud van een grote manoeuvreerbaarheid.

"We hebben gezien welke voordelen van RPS brengt, zowel in termen van een hogere efficiëntie als een lager brandstofverbruik. We waren de eerste op de markt met dit type positioneringsoplossing en hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat meer systemen en machinisten van dezelfde voordelen kunnen profiteren", zegt Per Väppling, Marketing Manager bij Rototilt.

Importeur voor Benelux: Eurosteel

Voor meer informatie: Rototilt