Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Alles onder controle met Hitachi ZW-7-wielladers

Alles onder controle met Hitachi ZW-7-wielladers

Hitachi presenteert met trots haar eerste wiellader die voldoet aan Stage 5: het eerste model van een nieuwe generatie. De ZW220-7 is ontworpen om machinisten alle controle te geven over hun werkomgeving en biedt naast de meest geavanceerde veiligheidsvoorzieningen in de industrie ook ongeëvenaard comfort in de cabine.

Eigenaars hebben de volledige controle over de winstgevendheid dankzij exceptionele efficiëntie en maximale inzetbaarheid. En met de hulpmiddelen en diensten voor monitoring op afstand van Hitachi over het machinepark en werkomgeving.

Voel het verschil

Machinisten profiteren van de ZW220-7 omdat het de veiligste machine op de markt is, dankzij uitstekend zicht rondom en intelligente systemen. Met het Aerial Angle-camerasysteem hebben machinisten een ongeëvenaard zicht op het werkterrein van bovenaf met een kijkhoek van 270 graden, terwijl het obstakeldetectie- en waarschuwingssysteem het direct laat weten als er zich iets dicht bij de achterkant van de machine bevindt.

Na een hele dag in de ruime, geheel opnieuw ontworpen cabine gewerkt te hebben, zullen machinisten zich minder vermoeid voelen en met tevredenheid terugkijken op een productievere werkdag. De ZW220-7 biedt ultiem comfort doordat het geluidsniveau en trillingen tot de laagste op de markt behoren. Hij is bijzonder gebruiksvriendelijk dankzij voorzieningen zoals de verbeterde stoel met geïntegreerde elektrische bedieningshendels, een nieuwe bediening voor de monitor en een handig schakelpaneel aan de zijkant.

Meer winst, maximale inzetbaarheid

Dankzij de indrukwekkende brandstofzuinigheid en efficiëntie van de ZW220-7 kunnen eigenaars hun winst vergroten. Ze zullen erg te spreken zijn over de functie om de naderingssnelheid te beheersen, waarmee laden sneller en efficiënter verloopt. Dankzij het weegsysteem belaadt het nieuwe model ZW-7 trucks nauwkeuriger, wat tijd en geld bespaart. Daarnaast kunnen machinisten het brandstofverbruik controleren met de nieuwe ECO-meter en kunnen de prestaties worden verbeterd met verschillende instelbare functies.

De ZW220-7 is ultrabetrouwbaar dankzij extra duurzame onderdelen, intelligente preventiesystemen en voorzieningen voor gemakkelijk onderhoud, wat de inzetbaarheid significant vergroot. Deze kan nog verder worden gemaximaliseerd door gebruik te maken van hoogkwalitatieve Hitachi-bakken, speciaal aangepast aan de werkzaamheden, en gemakkelijk te installeren en te vervangen robuuste Hitachi graafwerktuigen (GET).

Totale controle en ondersteuning

Om eigenaars en machinisten tijdens de gehele levensduur van de nieuwe ZW-7-wielladers te ondersteunen biedt Hitachi een breed scala aan aftersalesservices aan, naast toegang tot vitale gegevens en hulpmiddelen voor een effectief beheer van de machine. Daaronder vallen systemen voor monitoring op afstand, Owner’s Site en ConSite (onderdeel van Global e-Service) en de ConSite Pocket-app, om de prestaties te monitoren, locaties bij te houden en onderhoud te plannen.

Aan de ontwikkeling van de ZW-7-serie zijn jaren van uitgebreid onderzoek voorafgegaan om te garanderen dat deze voldoet aan de specifieke behoeften van Europese klanten, van kleine ondernemers tot aannemers met een groot machinepark”, aldus Bill Drougkas, productmanager wielladers bij Hitachi Construction Machinery (Europe) N.V.

Wij denken dan ook dat deze machine een superieure ervaring in de cabine biedt en de verwachtingen wat betreft efficiëntie en prestaties zal overtreffen. Door samen te werken met onze klanten en toonaangevende machines, innovatieve technologie en een breed spectrum aan aftersalessupport te bieden, helpen wij hen hun visie te realiseren.

Voor meer informatie: Hitachi