Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Eerste CompactTilt kantelstuk geleverd in Nederland

Eerste CompactTilt kantelstuk geleverd in Nederland

Wouter Jansen Groenadvies uit Dronten heeft zijn nieuwe Eurocomach 14SR laten uitrusten met een CompactTilt kantelstuk geleverd door Geert Groen uit Eursinge.

CompactTilt is marktleider in Denemarken als het gaat om kantelstukken van compact materieel tot 10 ton. De naam zegt het al, compact en dat is het. Een huidige snelwissel CW05 weegt ca 21 kg, het complete kantelstuk van CompactTilt slechts 15 kg. 
Door een eigen ontwikkelde kantelmotor, waar overigens een patent op zit, is het mogelijk met een kleine kantelmotor grote kantelmomenten te genereren. Met een opbouwhoogte van slechts 160 mm, een breedte van 180 mm en dan ook nog 2x 50 graden kantelhoek is dit uniek in de markt. In combinatie met de standaard proportionele bediening op de Eurocomach 14SR is dit de ideale combinatie. 
Voor Wouter Jansen is dit inmiddels de vierde Eurocomach minigraver en was hij destijds ook de eerste in Nederland met een Eurocomach minigraver.

CompactTilt

Het Deens CompactTilt is leverancier van compacte kantelmotoren voor machines van 0 tot 10 ton. Tevens leveren ze ook draaikantelstukken van voor 3 en 10 tons machines. Allen zijn voorzien van een vaste machineophanging en een S-type snelwissel aan de onderzijde.

 

Voor meer informatie: Geert Groen Sales and Rentals