Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Atlas neemt dit jaar niet deel aan grote beurzen

Atlas neemt dit jaar niet deel aan grote beurzen

Graafmachine- en autolaadkraanfabrikant Atlas GmbH zal dit jaar niet deelnemen aan grote beurzen zoals de IAA, Innotrans en Bauma.

De langdurige COVID-19-situatie en de oorlog in Oekraïne hebben geleid tot merkbare moeilijkheden voor leveranciers en tot prijsstijgingen. De verwachting is dat deze uitdagende situatie in de nabije toekomst zal voortduren.
Om de kosten voor de klanten van Atlas zoveel mogelijk te verlichten, nam het management deze beslissing na alle argumenten zorgvuldig te hebben overwogen. Het is een belangrijke en juiste stap naar het minimaliseren van de kosten in het voordeel van de klanten.

Atlas evenementenweken

Om actief in te spelen op deze uitdagende marktsituatie, organiseert Atlas evenementenweken voor haar klanten en het geïnteresseerde publiek. Tijdens deze weken wordt het uitgebreide assortiment Atlas graafmachines en kranen en diverse noviteiten getoond en uitgeprobeerd.
Vanaf juni 2022 vinden de Atlas-eventweken plaats in het Atlas-democenter in Ganderkesee. Dit is een ideale ruimte om de Atlas-machines in theorie en in de praktijk te bekijken. De evenementenkalender wordt binnenkort gepubliceerd.
We hopen en wensen voor ons allemaal dat de huidige situatie spoedig vredig, normaal en voorspelbaarder zal zijn. Onder die omstandigheden nemen we graag deel aan de volgende IAA, Innotrans en Bauma“, zegt Brahim Stitou, CEO van Atlas GmbH .

Importeur voor België: De Bruycker-Kemp
Importeur voor Nederland: Kemp Groep

 

Voor meer informatie: Atlas