Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Wereldpremière: Batterij-aangedreven overslagmachines van Sennebogen

Wereldpremière: Batterij-aangedreven overslagmachines van Sennebogen

Bezoek Sennebogen van 30 mei - 3 juni 2022 op 's werelds toonaangevende vakbeurs voor water-, riolerings-, afval- en grondstoffenbeheer in München. Zo groot en met zoveel innovaties als nooit tevoren, stelt Sennebogen opnieuw belangrijke normen voor de toekomst van de recyclingindustrie op IFAT en presenteert onder meer de nieuwe batterijaangedreven overslagmachines.

Ontdek de gloednieuwe Sennebogen 19 ton accu-aangedreven overslagmachine, de 22 ton recycling-overslagmachine 8.22 van onze nieuwe G-serie en de 4 tons verreiker 3.40 G die net op de markt is gelanceerd. Alles is te vinden op de ruim 300 vierkante meter stand in hal C5, nr. 241/340 en op de VDMA-buitenruimte (Live demo's: biomassa & bouwmateriaal recycling).

Op de beurs worden drie nieuwe machines gepresenteerd

Ervaar een absolute marktinnovatie: met de nieuwe accu-aangedreven overslagmachines vult Sennebogen haar elektrische serie aan met vrij bewegende modellen die het beste van beide machineconcepten combineren. Met de mobiele accumodellen kunt u namelijk doorwerken, zelfs als de machine is aangesloten op het elektriciteitsnet om op te laden.
Ook de 4 tons telescopische lader Sennebogen 3.40 G, die onlangs op de markt werd gelanceerd, viert zijn beurspremière. De volledig nieuwe ontwikkeling is niet alleen visueel een echt hoogtepunt. Naast de indrukwekkende prestatiegegevens en de stapelhoogte van 7,70 meter blinkt de machine vooral uit met zijn unique selling point, de Multicab. De modernste cabine in zijn soort kan traploos worden verhoogd tot een ooghoogte van 4,10 meter en garandeert het beste zicht rondom bij recyclingactiviteiten.
Sennebogen presenteert ook nog een ander model van de nieuwe machinegeneratie: de 8.22 G-Series. De nieuwe editie van de populaire 22 ton recycling allrounder 818 E maakt niet alleen indruk met zijn geweldige systeemprestaties en reikwijdte, maar biedt ook maximaal bestuurderscomfort en veiligheid, zoals alle machines in de G-serie.

Nog meer Sennebogen machines: Live in actie op de VDMA Demonstratiedagen

U kunt ook de kracht van de machines in actie zien. Op de VDMA Demonstratiedagen demonstreren de recyclingexperts hun vaardigheden op het gebied van biomassarecycling en bouwmaterialenrecycling.

Importeur voor de Benelux: SMT

 

Voor meer informatie: Sennebogen