Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Technische Kontakt Dagen 2022 verplaatst naar 2023

Technische Kontakt Dagen 2022 verplaatst naar 2023

De organisatie van de Technische Kontakt Dagen heeft tot haar spijt moeten besluiten de geplande editie van 9 t/m 11 juni 2022 te verplaatsen naar volgend jaar.

Bij een laatste inspectie van de beoogde locatie voldeed de bodemgesteldheid niet meer aan de eisen die de beurs hieraan stelt. Door onderhoudswerkzaamheden van de gemeente Almere is de ondergrond niet stabiel genoeg meer om zwaar materieel te ontvangen. 

De organisatie heeft er alles aan gedaan een alternatieve locatie te vinden, maar dit bleek helaas op deze korte termijn niet mogelijk.

Dit besluit nemen wij met pijn in ons hart,” benadrukt Jan Hommes, bestuurslid Stichting TKD en directeur BMWT. “Het is een grote teleurstelling voor alle exposanten en bezoekers die stonden te popelen om de Technische Kontakt Dagen weer te bezoeken. Echter voor een goede uitvoering van de beurs moet de locatie  voldoen aan al onze veiligheidseisen.

De organisatie heeft inmiddels de exposanten geïnformeerd. Nadere details over plaats en locatie worden te zijner tijd bekend gemaakt.

 

Voor meer informatie: TKD