Nieuws

> het laatste nieuws in je mailbox? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief

Rototilt daagt creatieve graafmachinemachinisten uit

Rototilt daagt creatieve graafmachinemachinisten uit

Excavator Hero is een terugkerende campagne voor graafmachinemachinisten. De wedstrijd wordt georganiseerd door Rototilt, die gebruikers uitdaagt om in een video hun vaardigheden met hun draaikantelstuk te presenteren. De winnaar ontvangt het equivalent van € 10.000 om producten van Rototilt voor te kopen.

Met de terugkerende Excavator Hero-campagne wil draaikantelstukleverancier Rototilt hulde brengen aan de dagelijkse werkzaamheden van machinisten. Vorig jaar nodigden ze 12 klanten uit om de strijd aan te gaan door het maken van een creatieve video, waarin ze hun werk met het draaikantelstuk toonden. De wedstrijd was een succes, met meer dan 20.000 stemmen en oproepen van fans om de competitie in 2022 voort te zetten.

"We waren overweldigd door het enthousiasme in 2021. Ledereen leek het concept erg leuk te vinden en we hebben veel vragen gekregen over wat we nu gaan doen. We gaan door met hetzelfde wedstrijdconcept, maar willen meer mensen de kans geven om mee te doen", zegt Jack Sklenar, coördinator sociale media bij Rototilt.

In de maand mei kan iedereen die een draaikantelstuk van Rototilt gebruikt zijn eigen creatieve video insturen. De drie finalisten van Excavator Hero 2022 ontvangen in september een uitnodiging om het hoofdkantoor van Rototilt te bezoeken in Vindeln in Zweden. Daarnaast ontvangt de winnaar € 10.000 om te besteden aan een Rototilt-product. De winnaar van Excavator Hero 2021, Eoin O'Connor, vergezelt Rototilt later dit najaar naar de Bauma als onderdeel van de prijs van vorig jaar.

"Het was een geweldige kans om te laten zien hoe handig je moet zijn om met deze machine te werken en een stukje van het werk dat we doen te laten zien. Ik vond het een grote eer om de wedstrijd te winnen," zei Eoin.

Importeur voor de Benelux: Eurosteel

 

Voor meer informatie: Rototilt